Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’ndan sürpriz paylaşım!

Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’ndan sürpriz paylaşım!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT1 ekranlarında başlayan ve geçtiğimiz sezon Star TV’ye geçen günlük dizi Adını Sen Koy’un iki oyuncusu, izleyiciler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen ve dizide Ömer ile Zehra’ya oynayan Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, uzun süre izleyiciler tarafından birbirlerine yakıştırılmış ancak birlikte olmadıklarını dile getirmişlerdi her fırsatta.

Fakat geçtiğimiz sezon, dizideki partnerliklerinin özel hayatlarında da devam ettiğini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da kabul eden Meriç ve Subaşı, yaz dönemini de birlikte geçiriyor.

Adını Sen Koy'un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı'ndan sürpriz paylaşım! 8

Beraberliklerini artık gizlemeyen ikili, sosyal medyadan da birlikte fotoğraf paylaşmaya devam ediyorlar.

İzleyenlerin dizinin başından beri çok yakıştırdıkları iki oyuncuya, sosyal medyadan izleyenler bu durumdan duydukları memnuniyeti ifade etmeye devam ediyorlar.

Son olarak Erkan Meriç, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda Hazal Subaşı ile birlikte dizide Ayşe karakterini oynayan Yaprak Durmaz’ın da olduğu bir fotoğraf yayınladı.

Fotoğrafı beğenen izleyiciler, “Sizi çok özledik, bir an önce sezon başlasın artık, çok yakışıyorsunuz birbirinize” gibi yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

İşte o fotoğraf:

Adını Sen Koy'un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı'ndan sürpriz paylaşım! 9