Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adriana Lima’dan şoke eden Metin Hara itirafı!

Adriana Lima’dan şoke eden Metin Hara itirafı!

tarafından zk zk

Ayrılıp ayrılmadıkları bir türlü belli olmayan Adriana Lima ve Metin Hara hakkında Amerikan basını bomba bir iddia ortaya attı.

Metin Hara’yı takipten çıkarak fotoğrafları silen Adriana Lima mı, yoksa geçtiğimiz günlerde ayrılmadık mesajıyla el ele fotoğraf atan Metin Hara mı doğru söylüyor? İlişkileri yılan hikayesine dönen ve her ikisi de farklı şekilde davranan çift hakkında Amerikan basını yeni bir iddia ortaya attı ve Adriana Lima’nın yakın çevresine yaptığı konuşmalar öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde el ele fotoğraflarıyla barıştıklarını ilan eden çift, o fotoğrafın ardından tek bir paylaşım bile yapmamıştı. Amerikan The People dergisi, haberlerini Lima’ya doğrulattığını söyleyerek bomba bir iddia ortaya attı. Dergi, ayrılığın doğru olduğunu savundu.

Adriana Lima'dan şoke eden Metin Hara itirafı! 7

‘Adriana’ya kullanıyor mu?’

Ayrıca derginin iddiasına göre Adriana, yakın çevresine Metin Hara’nın kendisini kullandığını söylemeye başladı. İkili bu son çıkan haberlere sessiz kalırken, Metin Hara hala fotoğrafları silmedi. Çiftten bu iddialara ne yanıt geleceği merak konusu oldu.

‘Reklam peşinde mi?’

Bir buçuk yıl önce başlayan aşk hala geçtiğimiz aylarda bitmiş ve ikili, sorunlarından arınarak yeniden bir araya gelmişti. Metin Hara’nın reklam peşinde olduğu, ilişkinin proje olabileceği iddiası günlerce tartışılmış ancak Adriana Lima “Bizimle uğraşmayın, aşığım.” diyerek iddiaları sonlandırmıştı.

Paylaşımı dikkat çekmişti

Aralık ayında Adriana Lima sosyal medya hesabında Metin Hara’yı takipten çıkartarak “Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil.” demişti.

Ayrılık iddialarını yalanlamıştı

10 Ocak’ta Amerika’ya giden Metin Hara ise konuşmaya ikna ettiği Adriana ile el ele çekilmiş fotoğraflarını yayınlayarak, ayrılık iddialarını yeniden yalanlamıştı.

Adriana Lima takip etmiyor

O günden bu güne sessizliğini koruyan Lima, sosyal medyada Metin Hara’yı hala takibe almadı. Buna karşılık olarak Metin Hara ise Lima ile olan fotoğraflarını silmedi ve onu takipten çıkarmadı.