Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 19 Haziran Çarşamba 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Afili Aşk 19 Haziran Çarşamba 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D ekranında geçtiğimiz Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan Afili Aşk dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu… Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizinin 2. bölüm fragmanında önemli detaylar bulabilirsiniz. Ayşe’nin ağabeyleri Kerem ile yemek yemek isteyince ortalık karışıyor! Videodan 2. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Samet ve Erkut, kardeşlerinin evleneceği adamı daha iyi tanıyabilmek için Kerem ile yemek yemek istiyor. Bu durumu Muhsin Bey’e söyleyen Samet olumlu cevap alıyor ancak Kerem bu durumdan oldukça rahatsız oluyor! Olayı kendi lehine çevirmek isteyen Kerem bir plan yapıyor ve kendisini Ayşe’nin ağabeylerine farklı biriymiş gibi tanıtıyor. Kerem’in planı başarılı olunca işler iyicene karışıyor!

Öte yandan Muhsin Bey, Kerem’e bir teklifte bulunuyor! Eğer Ayşe ile evlenirse şirketin başına geçebileceğini söylüyor. Kerem ise çaresiz kalınca soluğu Ayşe’nin yanında alıyor ve onun kurduğu bu oyuna katılmayı teklif ediyor! Ayşe ve Kerem ne yapacak?

Afili Aşk yeni bölümüyle çarşamba saat 20.00’da Kanal D’de!

Yapım: ARC Film
Yapımcı: Fatih Enes Ömeroğlu
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün, Okşan Tavaslıoğlu
Görüntü Yönetmeni: Tahir Canlı
Sanat Yönetmeni: Tolga Coşkuntuna
Müzik: Aslı Demirer, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal

Oyuncular: Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)