Ana sayfa Sosyal Medya Afili Aşk bitti; Şimdilerde Çağlar Ertuğrul ütü, Burcu Özberk kek yapıyor!

Afili Aşk bitti; Şimdilerde Çağlar Ertuğrul ütü, Burcu Özberk kek yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle ünlü isimler evlerine kapanırken, Afili Aşk’ın başrol oyuncuları Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul’dan gelen görüntüler bir hayli şaşırttı.

Evlerine kapanan iki isim aslında şanslı. Zira dizileri final yaptı ve bu virüs salgınına kafaları rahat bir şekilde evlerinde geçirebiliyor ve dinlenme dönemlerini de bu şekilde atlatabilecekler.

Çağlar Ertuğrul evinde ütüyle spor yaparak zaman geçirmeye çalışıyor. O görüntüleri instagram hesabından yayınlayan oyuncuya binlerce takipçisinden beğeni ve yorum geldi. Paylaşımın 750 bine yakın izlenme elde ettiğini de belirtelim.

Ünlü oyuncu, “Bir haftadır evdeyim, kendimi karantinaya aldım. Toplum sağlığı için evde kll. Bu virüsü beraber yenmeye ben de varım. Ütülenecek kıyafetlerinizi gönderebilirsiniz” diye esprili bir yaklaşımda bulundu. Herkese sabır da dileyen oyuncu, “Yetkililer diyor ki; temas riskini aza indir, evinde kal ve sağlık çalışanlarının işini kolaylaştır! Bu ciddi zamanlarda herkese sağlık ve bol sabır diliyorum” notunu yazdı.

Burcu Özberk de partner gibi bu sıkıntılı dönemi evinde atlatmaya çaba harcıyor. Evde Kal kampanyasına destek olan oyuncunun eşofman giydiği ve rahatlığına düşkün olduğu ev hali de dikkatlerden kaçmadı.

Özberk, “Kek tarifi için 1000 kere annemi aramışımdır” sözüyle de hayranlarını gülümsetti.