Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk dizisi artık perşembe günleri yayınlanacak!

Afili Aşk dizisi artık perşembe günleri yayınlanacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yaz aylarında izleyicilerle buluşmaya başlayan Afili Aşk dizisi, uzun süre kanalı sürüklemiş ve elde ettiği reytinglerle de önemli kazanımlar elde edilmesini sağlamıştı. Kanal D, sanki bu durumun diyetini öder gibi, Afili Aşk’ı düşük reytingine rağmen yayından kaldırmıyor. Çarşamba akşamları başlayan, ancak reytingler düşünce Cumartesi’ye alınan dizi, yine gün değiştirdi ve 5 Mart’tan itibaren de Perşembe akşamları izleyicisi ile buluşacak.

Dizinin hayranları en azından Kanal D’nin arkada sağlam şekilde durmasına seviniyor. İki kez gün değiştiren Afili Aşk’ın reytingleri nasıl gelecek merak konusu. Peki 36. yeni bölümde neler yaşanacak? Ceyda’yla evlenme kararı alan Kerem, kendini Ayşe’nin kollarında buluyor!

Ayşe ve Ceyda arasında bir seçim yapan Kerem, herkesi şaşırtan bir açıklama yapıyor. Kerem, Ceyda’yla evlenmek istediğini söylüyor. Bunu duyan Ayşe ise pes etmiyor ve taktik değiştiriyor. Kerem’i yakınında tutmak isteyen Ayşe, bu defa Buse ile iş birliğine giriyor. Buse’nin bir telefonuyla eve gelen Kerem, kendini Ayşe’nin kollarında buluyor. Pamuk Prenses ve Prens’in hikayesini canlandıran ikili yeniden yakınlaşacak mı? Kerem’in öpücüğü mucizelere sebep olacak mı?

Afili Aşk yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de Kanal D’de!