Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisi, nasıl oldu da Benim Tatlı Yalanım ve Her Yerde Sen’e çalım attı?

Afili Aşk dizisi, nasıl oldu da Benim Tatlı Yalanım ve Her Yerde Sen’e çalım attı?

tarafından zk zk

Yaz sezonu dizileri her yaz olduğu gibi yine romantik komedi ağırlıklı dizilerden oluşuyor.

Şu anda ekranda dikkat çeken üç romantik komedi dizisi var. Konuları birbirlerine benzese de özellikle bir tanesi ön plana çıkıyor.

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul başrolünde oynadıkları Afili Aşk dizisi, isminden daha çok söz ettirir oldu.

Konusu diğerlerine benzese de oyunculuklarıyla ön plana çıkıyor.

Star TV’nin Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı baş rolde.

Fox’un Her Yerde Sen dizisinde ise Aybüke Pusat ve Furkan Andıç baş rolleri paylaşmakta.

Bu üç dizide tanıtımlarıyla dikkat çekmişti. Ekrana gelmeye başladılar. Konuları benzer olan bu üç diziden neden Afili Aşk’ın dikkat çektiğini Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, köşesinde şöyle aktarıyor:

“Ev ahalisi izledi. Sıralama şöyle oldu; ‘Afili Aşk’, ‘Her Yerde Sen’ ve ‘Benim Tatlı Yalanım’. Hemen izlenimleri de aktarayım; ‘Afili Aşk’ baştan sona izlendi. ‘Bu kadar kadına şiddet eziyet varken, niye kız kardeşe eziyet eden abi karakteri yapılır?’ diye bir keyifsizlik oldu o kadar. ‘Her Yerde Sen’ bir süre izlendi. Oyuncu kadrosu hürmetine… Fakat senaryo bir türlü gitmedi dediler. ‘Sıkıldılar’ yani. ‘Benim Tatlı Yalanım’a başladılar. Romantik komediden çok, dram ön plana çıkınca, sanırım psikolojik olarak sevmediler.”

Afili Aşk dizisi, nasıl oldu da Benim Tatlı Yalanım ve Her Yerde Sen'e çalım attı? 7

Bu 3 dizideki yan karakterlere bakıldığında ise yine Yeşilçam’ın ünlü isimlerine gönderme yaparak Sina Koloğlu yazısına şöyle devam ediyor:

“Malum romantik komedilerde, başrol oyuncuları üzerine döner hikaye. Öyle olmaz, bir bakarsın şap diye ortada kalmış iki romantik genç, yan rollerin hikayesi yok ortada! Ne olur? İş biter. Bu üç dizinin de farkı aslında yan kadrolarda. ‘Afili Aşk’ta Hulusi Kentmen (Altan Erkekli), Hülya Koçyiğit (Burcu Özberk) ve Tarık Akan ya da Ediz Hun (Çağlar Ertuğrul), 2000’li yılların hali olmuş. Kopya, e tamam oturmamış mı? ‘Benim Tatlı Yalanım’da kaynaşma bir türlü olmamış görünen. Aslı Bekiroğlu’nu (Suna) ‘Gülümse Yeter’de pek bir beğenmiştik. İş, senaryo ve yönetmende. Oyuncu, aynı oyuncu. ‘Her Yerde Sen’de mimarlık bürosunun kadrosu fazla sırıtmıyor, orta karar gidiyor. İleride daha etkili olur mu ya da hikayeleri merak uyandırır mı, onu bilemem.”