Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisi sıradan bir yaz dizisi olmadığını haykırıyor!

Afili Aşk dizisi sıradan bir yaz dizisi olmadığını haykırıyor!

tarafından ker_def

Yaz ekranının en başarılı yapımı olarak anılan Afili Aşk, kış sezonunda da yer almayı hak ettiğini bir kez daha ispatladı.

Dizinin 10. bölümü tüm kategorilerde birinci olmakla kalmadı, elde ettiği reyting oranıyla da sıradan bir yaz dizisi olmadığını haykırır gibiydi…

Afili Aşk ile Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk de sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri oldular ve en yakın rakipleri Demet Özdemir – Can Yaman ikilisine 2 kat fark attılar.

Kanal D’nin; yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği dizisi Afili Aşk, dün akşam (21 Ağustos) ekrana geldiği 10’uncu bölümüyle reytinglerde yine üç kategoride en çok izlenen yapım oldu.

Kerem ve Ayşe’nin trafik kazası geçirdiği bölüm, tüm kişilerde 7,63 reyting ve 25,59 izlenme oranı; AB’de 7,20 izlenme oranı ve 25,75 izlenme payı, 20+ABC1’de 6,76 izlenme oranı ve 23,85 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün’ün yazdığı Afili Aşk’ın başrollerini Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk paylaşıyor.

Afili Aşk dizisi sıradan bir yaz dizisi olmadığını haykırıyor! 7

Kazada bayılan Kerem’in sağlık durumu ne olacak?

Afili Aşk’ merakla beklenen yeni bölümü 28 Ağustos Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!