Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinde Burcu Özberk’e tepki var!

Afili Aşk dizisinde Burcu Özberk’e tepki var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2 haftalık aranın ardından 15 Ocak Çarşamba günü 29. bölümü ile ekrana dönüş yapan Afili Aşk dizisinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul hayranlarını mutlu etmeye devam ediyor.Ayşe ve Kerem yeniden barışacak mı herkes merak içinde.

Afili Aşk 30. bölüm fragmanı yayınlandı. 22 Ocak akşamı izleyicilerle buluşacak olan yeni bölümde önemli detaylar var. Aileler arasındaki kriz, Kerem ve Ayşe’nin yollarını ayırıyor… Kerem ve Ayşe aldıkları boşanma kararıyla herkesi şok ediyor!

Aileler arasındaki gerginlik onların yollarını ayırırken, Muhsin bu duruma sebep olmak istemiyor. Ailelerin sorunu yüzünden onların ayrılmasını istemeyen Muhsin bir plan yapıyor. Ayşe ise eşyalarını toplamak için eve geliyor ancak burada beklenmedik bir durumla karşılaşıyor. Muhsin, Kerem ve Ayşe’yi bir odaya kapatıyor. Baş başa kalan ikili boşanma kararından vazgeçecek mi?

Afili Aşk hayranları ise Burcu Özberk’in hayat verdiği Ayşe’nin bencilce hareket etmesinden büyük rahatsızlık duyuyor. Fragman için yapılan yorumlarda izleyiciler, “Ayşe çok bencil, Kerem onun için her şeyi yaptı ama Ayşe hanıma yaranamadı” diyerek tepkilerini ortaya koydu.

Bencillik üzerinden Ayşe’ye çok kişi tarafından tepki gösterildi. Afili Aşk 30.bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz: