Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinde Kerem, dayanamayıp Ayşe’yi öpünce sosyal medya yıkıldı!

Afili Aşk dizisinde Kerem, dayanamayıp Ayşe’yi öpünce sosyal medya yıkıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 7 Ağustos Çarşamba akşamı Afili Aşk dizisi 9.bölümüyle ekranda yer aldı.

Ünlü oyuncular Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde izleyicileri çok mutlu eden öpüşme sahnesi vardı.

Afili Aşk 9. Bölümde Kerem, kampanya çekiminin bitmesine rağmen kendini durduramıyor ve Ayşe’nin şaşkın bakışları altında onu öpüyor! İşte o anlar sosyal medyada bir anda büyük ilgi gördü.

İzleyicilerin yorumları dikkat çekti. Bir dizi hayranı “Bu öpücükle birbirlerinin içinde yumuşacık bir kalp olduğunu hissederler artık” diye yazdı.

Kerem’in duygularına engel olamayarak Ayşe’yi öpmesi izleyicileri adeta mest etti. Sosyal medyada bu sahneyle ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

Peki sahnede neler yaşandı?

Şirketin kampanya çekimleri sırasında herkesi şaşırtan bir gelişme oluyor. Volkan sürekli olarak Ayşe ve Kerem’im öpüşmesini istiyor.

Kampanyayı takip edenlerinde isteği olan bu durum ikilimizin reddetmesiyle sonuçlanıyor. Kampanyanın son gününde Volkan son bir çekim ayarlar.

Buna göre Ayşe ve Kerem öpüşüyormuş gibi poz verirler.

Çekim bittikten sonra Kerem’in gözleri Ayşe’nin üzerinde kalıyor.

Bir hamle ile Ayşe’nin dudaklarına yönelerek onu öpüyor.