Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk dizisinde reyting için soğuk savaş başladı!

Afili Aşk dizisinde reyting için soğuk savaş başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisinin 33.yeni bölümü izleyicilerle 12 Şubat Çarşamba günü buluşacak.Kanal D ekranında yayınlanmakta olan ve reytinglerde gelgitli bir tablo ortaya koyan Afili Aşk’ta izleyicileri ekranda tutmak adına Ayşe ve Kerem karakterlerinin ayrılması kararı verilmiş ve senaryo farklı bir noktaya gitmişti.

Şimdi birbirlerini kıskandırma çabası içindeki bu iki karakterin didişmeleri üzerinden reytinglerin yükselmesi amaçlanıyor. Geçen hafta gelen reytingler bu hedefin başarılı olabileceğine işaret etmişti.

Kerem ve Ayşe arasında soğuk savaş başlıyor! Ayşe, Kerem’i Ceyda ile yakınlaşırken görür. Kıskançlığını bastırmaya çalışarak karşı atak geliştirmeye çalışır. 33.bölüm fragmanında bu soğuk savaşın ilk izlerini bulabilirsiniz.

Peki 33. bölümde başka neler yaşanacak?

Volkan sevgililer günü için Gonca’ya bir sürpriz hazırlar. Bir dağ evi kiralar ve romantik bir gece geçirmek ister. Kerem ve Ceyda’yı Gonca’dan habersiz bir şekilde dağ evine davet eder. Volkan’ın bilmediği bir şey vardır. Aynı daveti Gonca da Ayşe ve Ömer’e yapar. Tatil günü gelip çattığında ise kaos başlar. Ayşe ve Kerem arasındaki savaş yeni başlamıştır.

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!