Ana sayfa Sosyal Medya Afili Aşk dizisindeki değişiklik izleyicileri mutlu etmedi!

Afili Aşk dizisindeki değişiklik izleyicileri mutlu etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Kanal D ekranlarında 7 Mart Cumartesi günü Hizmetçiler dizisi başlayacak. Kanal D, yeni dizisini hafta içi yayınlayarak büyük bir riske girmek istemedi. Zira ya Çarşamba günü ya da Perşembe günü boş. Her ikisinde de Hizmetçiler’in kendini göstermesi zordu.

Kanal D, Cumartesi günün yeni dizisi için uygun görünce bu sefer ateşe atılarak gözden çıkartılma potansiyeli olan Afili Aşk, perşembe günlerine kaydırıldı. Dizinin 36. yeni bölümünü 5 Mart Perşembe akşamı izleyebilirsiniz. Kanal D’nin bu tercihi çok da hatalı değil. Zira Afili Aşk’ın artık reytingini artırması pek de beklenmiyor ama izleyicisini korusun, sezon sonuna kadar bir şekilde sürsün arzusu gözüküyor.

Bunun sebebi de aslında yurt dışında romantik komedi dizileri satılabiliyor ve Afili Aşk’a da ilgi büyük olduğu için Kanal D hemen fişini çekmiyor. Fakat Afili Aşk hayranları yeni günden memnun değil. Sosyal medyada yer alan yorumlarda, birçok izleyici özellikle Mucize Doktor olduğu için onu izleyeceklerini Afili Aşk’a bakamayacaklarını belirterek isyandalar.

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul hayranları ise ısrarla Afili Aşk’ın izlenmesini ve reytinginin daha da düşmemesi gerektiği yönünde mesajlar paylaşıyor.

Çok zor bir gün Perşembe. Hem Mucize Doktor hem de Bir Zamanlar Çukurova var. Afili Aşk için umutlar az. İzleyici de yeni günden hiç de memnun değil.