Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinin oyuncusu Survivor’dan çıktı!

Afili Aşk dizisinin oyuncusu Survivor’dan çıktı!

tarafından ker_def

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrolünde oynadıkları Kanal D’nin yeni dizisi Afili Aşk, geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle ekrana gelmişti.

Romantik komedi tarzındaki Afili Aşk dizisinde Volkan Çekerek karakterini oynayan kişi ise Survivor’dan tanıdık bir isim.

Daha önce İnsanlık Suçu isimli dizisinde rol alan Survivor’ın eski yarışmacılarından Serkay Tütüncü, bu kez Afili Aşk dizisiyle ekrana geliyor.

PEKİ SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğmuştur. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. 2016 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Gönüllüler takımında yarıştı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa da adım attı. 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.

Serkay Tütüncü geçtiğimiz senelerde Survivor kadrosunda yer almıştı.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

Serkay Tütüncü’nün rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Afili Aşk (Volkan Çekerek) (TV Dizisi)
2018 – İnsanlık Suçu (Gökhan) (TV Dizisi)