Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk izleyicileri Kanal D’nin kararına isyan ediyor!

Afili Aşk izleyicileri Kanal D’nin kararına isyan ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin youtube kanalını takip edenler, sıklıkla video silinmesinden artık yaka silkti… Milyonlarca izlenme elde eden dizilerin fragmanlarını bir paylaşıp sonra silen anlayışa sosyal medyada isyan var.

Sıklıkla yaşanan bu durum dizi izleyicilerini artık bıktırdı. Kanal D’nin bir fragmanı yayınlayıp sonra da onu silip aynısını paylaşması profesyonellikten öte amatörlük ile açıklanıyor.

Örneğin en son Afili Aşk dizisinin 29.bölüm fragmanlarını önce yayınlayan ve 1.6 milyonun üzerinde izlenme elde eden ayrıca youtube trendlere giren video silindi, yerine yeni video paylaşıldı.

Bu durumda da hem 1.6 milyonluk izlenme kaybedildi hem de youtube trendlerdeki büyük avantaj görmezden gelindi.

Kanal D bu işi sıklıkla yapıyor. Dizi izleyicileri ise Kanal D’nin youtube kanalının ve dizilerin youtube kanalının bu şekilde amatörce kullanıldığı şikayetiyle sosyal medyada eleştiri üstüne eleştiri yapıyor.

Kanal D’nin youtube’de video silince ne kadar büyük kayıp yaşandığını, izleyicilerin yeni video yayınlanınca sanki yeni görüntüler var diye düşünerek heyecan yaptığını, birçok kişinin işini gücünü bırakıp yeni videoyu izlemek için kanala koştuğunu ve eski görüntüleri görünce de sinir bunalımı yaşadığını empati yapmasını tavsiye ediyoruz.

Aşağıdaki videonun yorum bölümünde isyanları görebilirsiniz.