Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk kamera arkasında Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul’a ‘Yapamıyor bu’ diye laf attı!

Afili Aşk kamera arkasında Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul’a ‘Yapamıyor bu’ diye laf attı!

tarafından ker_def

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Afili Aşk 28. Bölümden kamera arkası görüntüler yayında! Sevilen dizi Afili Aşk’ın kamera arkasında neler yaşanıyor?

Peki 28.bölümde neler yaşanmıştı? Haberimizde dizideki detayları bulabilirsiniz.

Şirkette yapılacak olan yılbaşı partisinde DJ krizi yaşanır. Kerem zor anlar yaşar.

Afili Aşk 25 Aralık Çarşamba yayınlanan son bölümde yılbaşı partisi için şirkette hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. Bu sene organizasyonu Ayşe üstlenir. Kerem, partiye gelecek olan DJ Fantastik’i istemez. Bu onun için bir tehdit unsuruna dönüşür. Onunla çalışmak istemediklerini Ayşe’ye söyler. Ancak son ana kaldığı için başka kimseyi bulamayan Ayşe onu çağırmak zorunda kalır. Kerem, kendini garantiye almak için Fantastik’le önceden konuşmaya karar verir ancak Ayşe onları baş başa görünce işler iyice sarpa sarar.

Ayşe, Kerem’in ona evlilik teklifi ettiği yüzüğü sonunda takıyor!

Ayşe, her şeyin gerçek olması için Kerem’in aldığı yüzüğü hemen takmak istemez. Onun önceliği bu gerçeği artık ailelere itiraf etmektir. Yalansız bir aşk yaşamak isteyen Ayşe, ailelere açıkladıktan sonra o yüzüğü takacağını söyler. Bunun için de tüm ailenin bir araya geldiği yılbaşı günü beklenir. O gün geldiğinde Ayşe artık yüzüğü parmağına takar ve ikili, ailelerin yanına gider.

Nazmiye, Rıza ve eski sevgilisi hastanede gördüğünden beri çılgına dönmüştür. Mahallede ise dedikodular giderek artmaya başlar. Nazmiye artık bu söylentilere bir son vermek ister. Bunun için eve mahallenin tüm dedikoducularını toplar. Nursel’i de çağırır. Birinci ağızdan açıklama yapmasını ister. Nursel, olan biteni anlatır, mahalleli sorularıyla olayın her yönünü konuşmaya başlar. Sonunda ikna olurlar. Nazmiye zaferini kazanmıştır.

Kerem, Muhsin’e geçmişte Ayşe’nin babasıyla arasında geçenlerin hesabını sorar ve olayların iç yüzü ortaya çıkar.

Kerem ve Muhsin arasında bir bilinmezlik daha açığa kavuşur. Kerem uzun zamandır babasına geçmişle ilgili tavırlı davranır. Bu durumun artık farkında olan Muhsin onu yanına çağırır ve geçmişte Ayşe’nin babası Kenan’la olup biten ne varsa anlatır. Muhsin, Kenan’ın büyük bir borç batağında olduğunu ve alacaklılar yüzünden kahve ile tarlasını kaybetmemek için ondan yardım istediğini söyler. Kenan’ın kefil olduğu kişinin batması onu borca sürüklemiştir. Muhsin de Kenan’ın elindeki malların gitmemesi için ondan satın alır. Sonrasında da Kenan’a geri verir. Muhsin’in anlattıklarından sonra Kerem’in içi rahatlar. Ayşe’ye karşı artık içten içe mahcup hissetmeyecektir.

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!