Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk yeni bölümü iptal, sürpriz sonraki haftaya kaldı!

Afili Aşk yeni bölümü iptal, sürpriz sonraki haftaya kaldı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle ilk olarak Çarşamba akşamları buluşan Afili Aşk dizisi uzun süre reytinglerde yüksek oranlar elde etmiş ve yaz ekranında Kanal D’nin kurtarıcısı olmuştu. Özellikle Kuruluş Osman dizisinin başlaması ile birlikte gerileyen Afili Aşk,Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de gelişi ile iyice düşüş sergiledi. Afili Aşk’ın yurt dışı satışlarındaki büyük beklenti nedeniyle yayında tutulması önemliydi ve Kanal D’de gün değişikliğine gitti.

Cumartesi akşamlarına alınan dizi yeni gününde de reyting konusunda beklentileri karşılayamadı. Kanal D, 7 Mart’tan itibaren Hizmetçiler dizisini Cumartesi’ye aldı ve Afili Aşk’ın da Perşembe akşamı yayınlanacağı ortaya çıktı.

İdlib’de 33 askerimizin şehit edilmesinin ardından Kanal D’de yayın akışında değişikliğe gidince Afili Aşk’ın 36. yeni bölümünün 29 Şubat Cumartesi ekrana gelmeyeceği duyuruldu.Bu bölümde iki önemli isim Buket Dereoğlu ve Murat Onuk diziye konuk olarak sürpriz yapmışlardı.

Afili Aşk yeni bölümü iptal, sürpriz sonraki haftaya kaldı! 7

Beklentiler Afili Aşk’ın 5 Mart Perşembe akşamı, yani yeni gününde izleyici ile buluşması yönünde. Ceyda’nın annesi Feriha’yı Buket Dereoğlu canlandırırken, Murat Onuk ise babası Rauf karakterine hayat verecek.

Dizinin yeni bölümünde herkes Kerem’in ağzından çıkacak ismi beklerken, Kerem’in kararı Ayşe’yi alt üst eder. Kerem’in aklından geçenleri kimse bilmese de, Ayşe’nin Kerem’i kaybetmeye niyeti yoktur. Ayşe Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak bir planı uygulamaya başlar. Ancak önüne Ceyda engeli çıkacaktır. Ayşe’nin hazırladığı aşk dolu büyük ikna planı işe yarayacak mı?