Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ta dizi boyuncu sinir etti etti, sonra bir sözle tüm sinirleri çekip aldı!

Afili Aşk’ta dizi boyuncu sinir etti etti, sonra bir sözle tüm sinirleri çekip aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Afili Aşk, 24.bölümü geride bıraktı. Dizinin 27 Kasım akşamı ekrana gelen bölümünde bir sahne vardı ki, izleyicilerin adeta sinirleri alındı. Benian Dönmez’in canlandırdığı Melahat Özkayalı, kızı Ayşe ile Kerem’in birbirlerine gerçekten aşık olduklarına inandı ve onlara destek çıktı.

Ayşe ve Kerem’in bir evlilik oyununa nasıl başladıklarını ve sonrasında birbirlerine nasıl aşık olduklarını anlattıkları sırada, arkalarında Melahat anne kulak misafiri oldu. Kerem ve Ayşe için mutluluk uzak gibi görünüyordu ama Melahat anne, “Ben size söyleyeyim ne olacağını, en azından 3 kişi olacaksınız.Anneniz arkanızda”diyerek izleyicilerin de gönlünü aldı.

Dizinin başından bu yana sinir eden bir performans sergileyen Melahat Özkayalı, sonunda insafa gelmiş ve kızının aşkını öğrenince de ona destek olmayı seçmişti. İşte bu tavır dizinin izleyicilerinden büyük destek buldu.

“Melahat dizi boyuncu sinir etti ama bu lafıyla bütün siniri aldı vallaha. Çok iyi kadın, tek dinleyişi ile anladı aşık olduklarını” yorumu yapan izleyiciler bu sahneyi çok sevdiklerini belirten ifadeler kullandı.

İşte 24.bölümdeki o anlar: