Ana sayfa Foto Galeri Afişi 3 günde tamamlanan 8. Gün dizisi, ekranı fethetmeye geliyor! İşte tüm detaylar…

Afişi 3 günde tamamlanan 8. Gün dizisi, ekranı fethetmeye geliyor! İşte tüm detaylar…

tarafından zk zk

Afişi 3 günde tamamlanan 8. Gün dizisi, ekranı fethetmeye geliyor! İşte tüm detaylar... 7

8. Gün Oyuncu Kadrosu:

Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş’ın rol aldığı dizi, bitmeyen temposu, sırları ve heyecanı zirvede tutan senaryosu ile merak uyandıracak.

Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin konusu ise şöyle:

8. Gün, ölen annesinin ürettiği yazılımın peşine düşen karanlık adamlarla karşı karşıya gelen Bahar’ın değişen hayatını konu alıyor.

Dizide Bahar (Burcu Biricik) bilgisayar programcısı olan annesi Şehnaz’ın şüpheli ölümünü araştıracak. Yazılım Mühendisi Şehnaz önemli projeler yürütmektedir ve devlet adına kritik bir bilgisayar programı yazmıştır. Programdan haberdar olan yabancı ülke istihbaratları vakit kaybetmeden bu programı ele geçirmek isterler. Buna izin vermemek için elinden geleni yapan Şehnaz kısa bir süre sonra şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybeder.

Bahar annesinin ölümünden şüphelenir ve ardındaki sır perdesini aralamak ister. Annesinin önemli projelerinden haberi olsa da bu çapta büyük bir program yazdığından haberi yoktur. Şehnaz bu programdan kızına dahi bahsetmemiştir. Bahar annesinin ölümünü araştırırken karanlık güçler de Bahar’ın peşindedir. Programın Bahar’ın elinde olduğunu düşünenler Bahar’ı kaçırarak rehin alırlar…