Ana sayfa Dizi Haberleri Afişi görücüye çıktı! atv’nin yeni dizisi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor!

Afişi görücüye çıktı! atv’nin yeni dizisi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay

atv’nin NTC medya imzalı yeni dizisi ‘Zengin ve Yoksul’ yakında ekran yolculuğuna başlayacak. Tanıtımları ekranlarda dönmeye başlayan dizinin kadrosunda Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner gibi oyuncular yer alıyor.

Zengin ve yoksul iki farklı ailenin birbirlerine bağlanan hikayesini anlatacak olan diziye izleyici yorumları da şimdiden gelmeye başladı.

Dizinin tanıtımlarını basit bulan ve ekran ömrü için çok umutlu yorumlar yapmayan izleyicilerin takıldığı bir nokta ise dizide partner olan Gökhan Alkan ve Damla Colbay’ın uyumsuzluğu oldu.

Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla; Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Karan karakteri ile Damla Colbay’ın hayat vereceği Aysel birbirlerine aşık. Karan zengin Aysel ise fakir. Karan da bu ya da henüz bilinmeyen başka bir nedenle zengin kızı Aleyna’nın(Elif Doğan) yanında.

Ancak izleyenler Elif Doğan ve Gökhan Alkan arasındaki uyumu daha çok beğendiklerini ve dizide Karan ile Aleyna’nın bir çift olmasını istediklerini dile getiriyor.

Bakalım dizi başladığında Karan-Aysel-Aleyna arasındaki hikaye akışı nasıl olacak?

Öte yandan dizinin afişi de görücüye çıktı ve dizinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Afişi görücüye çıktı! atv'nin yeni dizisi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor! 7