Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Afra Saraçoğlu kariyerine yeni bir yön verdi!

Afra Saraçoğlu kariyerine yeni bir yön verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın yetenekli genç oyuncularından Afra Saraçoğlu, en son rol aldığı Öğretmen dizisinden bu yana ekranlarda görünmüyor. Meğer Saraçoğlu’nun ekranlarda görünmemesinin sebebi kariyerine çizdiği yeni yön yüzündenmiş.

23 yaşındaki oyuncuyu dizi izleyicileri ilk olarak 2017 yılında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle tanıdı. Saraçoğlu, yayınlandığı dönem büyük ilgi gören, yurt dışında da çok izlenen dizide Ece Çamkıran karakterini canlandırmıştı.

Afra Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları’nın ardından Kardeş Çocukları isimli dizide rol aldı. 2019 yılında yayınlanan dizide Saraçoğlu, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu gibi usta isimlerle birlikte oynama fırsatı yakaladı.

Afra Saraçoğlu kariyerine yeni bir yön verdi! 7

Saraçoğlu 2020 yılında Fox TV’de yayınlanan Öğretmen dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Ancak dizi yetersiz reyting sebebiyle erken final yaptı. Ardından Afra Saraçoğlu BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde Tülin karakterini canlandırdı.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un bulunduğu bir dönem dizisi olan Yeşilçam’ın ardından Afra Saraçoğlu kariyerine yeni bir yön çizmeye karar verdi. Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ’ın haberine göre güzel oyuncu kendisine gelen tüm dizi tekliflerini reddetti ve bir sonraki kariyer adımını tiyatroyla sürdürmeye karar verdi.

Afra Saraçoğlu, Mert Fırat’ın tiyatrosu DasDas’ta sahneye konulacak bir tiyatro oyununda rol alacak. Provalarına çok yakında başlanacak tiyatro oyununun adı ve konusu henüz belli değil. Ancak oyunca Saraçoğlu’yla birlikte birçok ünlü ismin daha yer alacağı belirtiliyor.