Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu, o diziden gelen teklifi kabul etti! Partneri ise bomba bir isim!

Afra Saraçoğlu, o diziden gelen teklifi kabul etti! Partneri ise bomba bir isim!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı ve popüler oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, ekrana son olarak Kardeş Çocukları dizisiyle gelmişti. Daha sonra Netflix’te yayınlanan Aşk 101’de rol aldı. Devam dizisi olan Aşk 102’nin çekimleri de bir süre önce tamamlandı. Saraçoğlu’nun şimdi de bir başka dizi projesi olduğu öğrenildi.

Afra Saraçoğlu, bir süre daha ekranda olmayacak. Ancak BluTV’nin bir dizisinde oynamaya hazırlanıyor. 1960’ların Türkiye’sinin anlatılacağı ve ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın çekeceği Yeşilçam dizisinden Afra Saraçoğlu’na teklif gittiği biliniyordu.

Ancak oyuncu henüz yanıt vermemişti. Projenin erkek başrol oyuncusu ise Çağatay Ulusoy olarak bir süredir biliniyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş, Saraçoğlu’nun isminin geçtiğini daha önce sosyal medya hesabından paylaşmıştı ama netlik yoktu.

Afra Saraçoğlu, o diziden gelen teklifi kabul etti! Partneri ise bomba bir isim! 7

Gelen son bilgilere göre Saraçoğlu, projeyi kabul etti. Henüz hazırlıkları süren diziyle ilgili başka bir isim konusunda bilgi yok ancak dönem dizisi olacak olan Yeşilçam için çalışmalar sürüyor.

BluTV’nin resmi sosyal medya hesabından diziyle ilgili kısa bir bilgi yayınlanmıştı geçtiğimiz günlerde. 1960’ların anlatılacağı Yeşilçam isimli dizi merakla bekleniyor.

“Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi” olarak adlandırılan projeyle ilgili detaylar geldikçe bizler de sizlerle paylaşacağız…