Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinin en sevilen sahnelerinin sırrını anlattılar!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinin en sevilen sahnelerinin sırrını anlattılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Yalı Çapkını, Star TV’nin yeni sezonda çok konuşulan yapımlarının başında geliyor. Dizide iki genç ve başarılı isim Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun yanı sıra usta oyuncu Çetin Tekindor da başrolde. Dizinin başarısında deneyimli diğer isimler Emre Altuğ, Gözde Kansu, Gülçin Santırcıoğlu ile yine usta bir isim olan Şerif Sezer’in de katkısı büyük.

Dizinin genç kuşak iki başrol oyuncularının karşılıklı diyalog sahneleri, izleyicinin en keyif aldığı sahneler olmaya başladı giderek! İlk bölümde biraz eleştiri ile birlikte reytingleri de düşük gelen Yalı Çapkını’nın 2. sezondan sonra fırlayan reytingleri de ayrıca dikkat çekici!

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, ekran partneri olarak birbirlerine çok yakışmalarının yanı sıra sahnelerdeki uyumları ve enerjilerinin çok iyi tutmasıyla da izleyici tarafından çok beğeniliyorlar. İki oyuncu, aslında geçtiğimiz sezonlarda ekrana gelen ancak ömrü kısa süren Öğrenci dizisinde de birlikte rol almışlardı.

Saraçoğlu ve Demir’in dizideki Seyran ve Ferit olarak birbirleriyle atıştıkları, didiştikleri sahneler, izleyenlere o kadar keyif veriyor ki sosyal medyada da pek çok paylaşıma konu oluyor. Seyran ve Ferit’in bu doğal hallerinin sırrı ise iki oyuncunun arkadaşlığında saklı aslında!

1997 doğumlu Afra Saraçoğlu ve 1998 doğumlu Mert Ramazan Demir, aynı kuşak oyuncular olarak birbirlerini 4-5 yıldır tanıyorlar. Öğrenci dizisinden önce de tanışan ve arkadaş olan iki oyuncunun bu yakınlıkları, dizideki pek çok sahneyi karşılıklı çok daha rahat oynamalarını da sağlıyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinin en sevilen sahnelerinin sırrını anlattılar! 7

Afra Saraçoğlu, Star TV için çekilen röportaj videosunda en çok sevilen sahnelerinin sırrını, uzun zamandır tanışmalarına bağlamakta. Saraçoğlu, ikilinin gülümseten didişmelerinin çok dikkat çekmesi ile ilgili olarak bu işin arkasında yatan başarıyı şöyle anlatıyor “Biz Mert ile uzun zamandır tanışıyoruz ve iki yakın arkadaşız aslında. O yüzden bizim o sahnelerdeki tatlı atışmalarımız biraz da böyle doğaçlama ilerliyor ve insanlar da bunu çok seviyor.”

Mert Ramazan Demir de uzun zamandır arkadaş olmalarının, birbirlerini tanımalarının, bu sahnelerdeki enerjilerine yansıdığını aktarmakta. Demir, “Biz zaten Afra ile 4-5 yıldır birbirimizi tanıdığımız için çok iyi arkadaşız. O yüzden birbirimizin mimiklerine kadar her şeyini biliyoruz. O sahnelerin o kadar güzel çıkması da ona sebep. Bizi izlemeye devam etsinler” diyerek işin sırrını da ortaya koyuyor.

İşte iki oyuncunun keyifli sohbeti…