Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu yeni aşkını yine mi sette buldu? Bu ne istikrar böyle!

Afra Saraçoğlu yeni aşkını yine mi sette buldu? Bu ne istikrar böyle!

tarafından ker_def
Genç ve güzel oyuncu Afra Saraçoğlu şaşırtmaya devam ediyor.

Film setinde Özcan Deniz ile tanışıp onunla aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Daha sonra Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde bu sefer yönetmen yardımcısı Eray Altay ile yakınlaştı ve onunla aşk yaşamaya başladı. Şimdi ise İyi Oyun filminde başrolde yer aldığı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya döküldü. Saraçoğlu için ‘aşklarını setlerden buluyor’ demek yanlış olmayacaktır.

Posta gazetesinde yer alan habere göre Afra Saraçoğlu, yönetmen yardımcısı sevgilisi Eray Altay’la geçen hafta ilişkisini noktalamıştı. Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’yla yakınlaşmasının ayrılığa neden olduğu öğrenildi.

Eray Altay, dizide yönetmen Gökçen Usta’nın kardeşiyle aşk yaşarken, gönlünü Afra Saraçoğlu’na kaptırmış ve projeden gönderilmişti.

Afra Saraçoğlu’nun yönetmen yardımcısı Eray Altay’la aşkı kısa sürdü.  Altı aydır birlikte olan çift, Instagram hesaplarından birbirlerini takipten çıkardı.

Posta’nın haberine göre; Saraçoğlu, sinema filmi ‘İyi Oyun’un çekimlerinde rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile yakınlaştı. Bu durum Eray Altay’ın kulağına gidince sevgililer tartıştı. Kıskançlık krizi ise ayrılığa neden oldu.