Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nu partneri Mert Ramazan Demir görüntüledi ortaya eğlenceli fotoğraflar çıktı!.

Afra Saraçoğlu’nu partneri Mert Ramazan Demir görüntüledi ortaya eğlenceli fotoğraflar çıktı!.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi gönülleri fethetti. Yeni sezonun en başarılı dizisi olarak dikkat çeken Yalı Çapkını, çift haneye ulaşan reytingleri ile göz kamaştırıyor.

Dizide başrolde yer alan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki uyum dizinin sevilmesinde büyük rol oynadı. İki oyuncunun hayat verdiği  ‘Seyran’ ile ‘Ferit’ arasındaki ilişki derinleştikçe diziye olan bağlılık da hızla artıyor.

İki genç oyuncunun tanışıklığı eskilere dayanıyor. Daha önce Fox TV dizisi Öğretmen’de de birlikte rol alan ikili yakın arkadaş. Bu arkadaşlık eğlenceli sosyal medya paylaşımlarının ortaya çıkmasına da vesile oluyor.

Afra Saraçoğlu'nu partneri Mert Ramazan Demir görüntüledi ortaya eğlenceli fotoğraflar çıktı!. 8

Afra Saraçoğlu son instagram paylaşımında, kendisini görüntüleyen partnerinin çektiği fotoğraf karelerini “Yıkıkspor” notuyla yayınladı.

İkilinin çekiminden ortaya oldukça eğlenceli kareler çıktı. Oyuncunun fotoğraflarına binlerce yorum yapıldı. Bazı hayranlarının yaptığı, “Mert Ramazan Demir benim de fotoğraflarımı çekse keşke. Çok yakışıklı, çok karizmatik” şeklinde yorumlar dikkat çekti.

Afra Saraçoğlu'nu partneri Mert Ramazan Demir görüntüledi ortaya eğlenceli fotoğraflar çıktı!. 9

Yalı Çapkını’nda Saraçoğlu ve Demir ile birlikte Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi iki usta ismin yanı sıra, Gülçin Santırcıoğlu, Gözde Kansu, Buçe Buse Kahraman, Emre Altuğ, Beril Pozam, Özur Serçeler, Doğukan Polat, Ersin Arıcı da öne çıkan rollerde yer alıyor.

Öte yandan dizi aralarında Türkiye ile birlikte, Hollanda, İsviçre, Güney Kıbrıs, Bosna Hersek, Belçika, Gürcistan, Azerbaycan, Danimarka, Sırbistan, Kuzey Makedonya, Karadağ, Bulgaristan gibi ülkelerin de yer aldığı tam 15 ülkenin Youtube listelerinde trendlere girmiş durumda.