Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu’nun hayranına nazik notu! Aslı Enver’in kendini sevme günü! Aslıhan Güner’in kilo alma korkusu!

Afra Saraçoğlu’nun hayranına nazik notu! Aslı Enver’in kendini sevme günü! Aslıhan Güner’in kilo alma korkusu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin sevilen oyuncuları onlar. Rol aldıkları yapımlarda olduğu kadar sosyal medyadan da büyük bir ilgiyle takip ediliyorlar. Başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken üç kadın oyuncu, aynı zamanda güzellikleriyle de hayranlarının markajında. Yaptıkları paylaşımlar ilgiyle izlenirken, zaman zaman gülümseten ya da günlük hayattaki hallerini ortaya koyan pozlarıyla da dikkat çekmekteler.

Bu isimlerden ilki Aslı Enver. Oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya ile uzun süre gündemden düşmedi. Star TV’nin sevilen dizisinde 4 bölüm Özcan Deniz ve İpek Bilgin ile kamera karşısına geçti. Daha sonra ise yine aynı kanalın Babil dizisinde rol aldı.

Aslı Enver, dizinin final yapmasının ardından şu sıralar vaktinin çoğunu evinde sevimli dostlarıyla geçiriyor. İki kedisi ve bir köpeği olan oyuncu, güneşli bir günde sokağa çıkmış ve aşağıdaki pozunu vermiş.

Oyuncunun keyfi de yerinde olacak ki neşeli şarkılar eşliğinde kendisini iyi hissettiğinin de mesajını vermiş…

Afra Saraçoğlu'nun hayranına nazik notu! Aslı Enver'in kendini sevme günü! Aslıhan Güner'in kilo alma korkusu! 9

Bir başka başarılı ve dikkat çeken isim ise Afra Saraçoğlu. Genç yaşına karşın kariyerinde hızlı ve emin adımlarla yürüyen Saraçoğlu, şu sıralar yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı ve BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde oynuyor.

Yoğun bir çalışma temposunda olan Saraçoğlu, başrolünü Çağatay Ulusoy ile paylaştığı dönem dizisinde merakla bekleniyor.

Bu arada Afra Saraçoğlu’nun instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımdaki notu ise dikkat çekti. Oyuncu, kendisinin resmini çizen ve “Tüm sevgilerim ile umarım beğenirsin. Seni çok seviyorum” notunu düşen Zeynep isimli bir hayranına sosyal medyadan yanıt verdi.

Saraçoğlu, nazik üslubu ile dikkat çektiği notunda “Mektubunu bugün aldım. Beni çok mutlu ettin. Teşekkür ederim” notunu düşmüş…

Afra Saraçoğlu'nun hayranına nazik notu! Aslı Enver'in kendini sevme günü! Aslıhan Güner'in kilo alma korkusu! 10

Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinde oynayan Aslıhan Güner, gülümseten bir paylaşımla dikkat çekti. Oyuncu, son derece fit vücuduyla ekranda yer alıyor. Başarılı oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliğiyle de konuşulmakta.

Aslıhan Güner, İsmail Demirci ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki Yıldız karakteriyle, Karadenizli bir kadına hayat veriyor.

Komedi türündeki dizinin son bölümünde, hamile olan Yıldız’ın kendisini çok şişmanlamış olarak hayal ettiği sahne izleyiciyi de güldürmüştü. O sahneden bir fotoğraf paylaşan oyuncu, kilo aldığında ne hissettiğini anlattı.

Pek çok kişinin duygularına tercüman olan Aslıhan Güner, fotoğraftaki haline “İki kilo aldığımda hissettiğim” notunu düştü…

Afra Saraçoğlu'nun hayranına nazik notu! Aslı Enver'in kendini sevme günü! Aslıhan Güner'in kilo alma korkusu! 11