Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu’nun müthiş sıçraması, dolaylı olarak Sıla Türkoğlu’nun hayallerini yıktı!

Afra Saraçoğlu’nun müthiş sıçraması, dolaylı olarak Sıla Türkoğlu’nun hayallerini yıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arasındaki rekabet her zaman oyuncular arasındaki rekabeti de beraberinde getiriyor. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu’nun Seyran karakteri ile müthiş bir çıkış yapması, hayranlarını çok memnun etti. Ancak bu büyük çıkış ve elde edilen muhteşem reyting sonuçları, bir başka oyuncuya dolaylı yoldan büyük engel getirdi.

Sıla Türkoğlu’ndan bahsediyoruz. Emanet dizisinde iki sezon çok başarılı bir çıkış sergileyen genç oyuncu, sosyal medya ortamında geniş bir hayran kitlesinin desteğini elde ederek büyük bir popülerlik elde etti.

Son dönemde Sıla Türkoğlu hayranlarının yeni dizi Kızılcık Şerbeti’ne yoğun ibr ilgi göstermesinin altında da, oyuncuya duyulan sevgi etkili oldu. Kızılcık Şerbeti, Cuma rekabetine katıldı ama reytingler çok düşük geldi ve Yalı Çapkını dizisinin gölgesinde kalma durumu yaşandı.

Anlaşılan o ki, Yalı Çapkını dizisinin hikaye gücü kırılmadan, Cuma rekabetindeki diğer dizilerin şansı pek olmayacak. İşte bu noktada Emanet dizisini tartışmalı bir süreç ile bırakan ve yeni dizinin başrolünü kapan Sıla Türkoğlu’nun reytinglere takıldığını görebilirsiniz.

Hikayesi güçlü olsa da, oyuncu kadrosu iyi seçilmiş olsa bile Kızılcık Şerbeti dizisi için sosyal medyada ortaya konan büyük beklenti ne yazık ki gerçekleşmedi. İlk bölüm reyting sonuçlarına bakıldığı zaman ilk 10 program arasına bile giremeyen bir performansın nasıl değişeceği de merakla beleniyor.

Afra Saraçoğlu'nun müthiş sıçraması, dolaylı olarak Sıla Türkoğlu'nun hayallerini yıktı! 7

Yalı Çapkını dizisi milyonlarca izleyiciyi mıknatıs gibi kendisine çekerken, Afra Saraçoğlu muhteşem performansı ile ışıl ışıl parlarken, bu durum diğer tüm dizileri etkiliyor. Dolayısıyla da Sıla Türkoğlu da kariyerinde bir sıçrama hedefiyle girdiği yolda, reyting engeline takılma ihtimalini daha şimdiden hissedecektir.

Kızılcık Şerbeti dizisinin gün değiştirmesi en mantıklı hareket olarak gözüküyor. Bakalım Show TV, Yalı Çapkını dizisinin izleyici kitlesine hitap eden Kızılcık Şerbeti için böyle bir kararı hızlı bir şekilde alarak, durumu kurtaracak mı? İzleyip göreceğiz.