Ana sayfa Dizi Haberleri Agah Bey, gördüğünü bile reddediyor! Zalim İstanbul yeni bölümde şaşırtıcı hareket!

Agah Bey, gördüğünü bile reddediyor! Zalim İstanbul yeni bölümde şaşırtıcı hareket!

tarafından zk zk

Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul’un 5. bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Cemre, Nedim’e Şeniz7in yaptıklarını kamera kaydından gösterecek. Ancak Agah bey, karısına böyle bir davranışı konduramayarak görüntülere inanmayacak.

Cemre, yaşananlar karşısında büyük bir şok yaşarken, Cenk yüzünden Şeniz’le karşı karşıya gelecek.

Televizyongazetesi/Detay – Dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda Cemre’nin Civan’a verdiği tepki dikkat çekti. Cemre, “Bekçilik yapacaksan git kendi namusuna bekçilik yap” sözleri üzerine Civan çok sinirleniyor.

Seher’in araya girmesiyle tartışma biterken, Cemre, Nedim ile yakından ilgilenmeye devam edecek. Bu arada tanıtımın sonunda Agah Bey’in Seher’e artık kızını yeğenine verip vermeme konusunda bir karar vermesini isteyecek.

Yeni bölüm özeti Şöyle:

Cemre, Agah’tan beklemediği bir tepki alınca öfkesi giderek katlanır. Nedim kontrol edilemez bir hale gelir. Cenk ise, annesine karşı Cemre’yi koruma içgüdüsüyle hareket eder, anne oğul ilk kez karşı karşıyadır.

Agah Bey, gördüğünü bile reddediyor! Zalim İstanbul yeni bölümde şaşırtıcı hareket! 7

Ceren kendi tabirleriyle velinimetinin varlığına güvenerek hareket ederken bu kez kötülüğünü Nedim’e sıçratmıştır. Yaptığı şeyin sonucu ise, Nedim ve Cenk için akıl almaz olur. Şeniz, yaşananlar karşısında ilk kez güçsüzdür. Ceren, öğrendiklerinin hırsı ile Civan’ı, Cemre’nin üzerine salar.

Cenk’in sorumsuzluklarından bıkan Agah oğlunu yola getirmek için onun elini kolunu bağlar. Ceren, elindeki bombayla sakin kalmayı başaramazken Agah, çözümlerinin tükendiği bir anda Seher’i şok edecek bir pazarlıkla gelir. Cenk ise, kulağında Şeniz’in sesi herkesin yüreğini ağzına getirecek hiç beklenmedik bir hamle yapacaktır.