Ana sayfa Dizi Fragmanları Ağlama Anne 13. Final Bölümü Fragmanı İzle! Çorap söküğü gibi her şey ortaya çıkıyor!

Ağlama Anne 13. Final Bölümü Fragmanı İzle! Çorap söküğü gibi her şey ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Atv’de yayınlanan Ağlama Anne dizisi Pazar akşamı ekrana gelen 12. bölümüyle pek çok sorunun yanıtını da vermiş oldu. Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 13. bölümü final olacak. 30 Aralık Pazar günü ekrana gelecek olan son bölümde neler yaşanacağı ile ilgili ilk bilgileri videodan öğrenebilirsiniz. Ağlama Anne dizisinin finalinde her şey
tıpkı çorap söküğü gibi bir bir çözülecek…

Damla, Zeynep’in kaçırıldığını öğrenirken, kaçıran kişinin Özlem olduğunu da Alev öğrendi. Olayın arkasında babasının karısıolduğunu duyan Zeynep şoka girdi.

Üçü birlikte Özlem’in evine gittiklerinde, Alev, Özlem’in boğazına yapışıp hesap sormaya başladı. Bu orada Zeynep, Özlem’i görünce inanamadı. Onun babasının karısı olduğunu bilmiyordu. Mert’in ablası olarak biliyordu sadece.

Alev, sert bir şekilde Özlem’i uyarırken, Adnan içeri girdi. Olayı öğrenince o da şok oldu. Zeynep’in kaçırıldığı ve kaçıran kişinin de Özlem olması, Adnan’ı da şaşkına uğrattı ve kızı Alya’yı da alıp Özlem’den boşanmak için harekete geçti.

Bu arada Özlem’in evinden çıkarken kapıda Zeynep Mert ile karşılaştı. Onun her şeyi bildiği ve kendisine söylememesine çok kızdı. Mert de durumu yeni öğrendiğini, Adnan’ın kızı olduğunu bilmediğini söyledi.

Herkesin birbirinin hayatının içinde olduğu ama aralarındaki bağlantıyı bir türlü kuramadığı dizide, final öncesinde pek çok bağlantı da ortaya çıkmış oldu.

Şimdi finalde herkes Zeynep’in Alev’in kızı olduğunu öğrenmesini bekliyor.

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)