Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne 3. Bölüm Fragmanı İzle

Ağlama Anne 3. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ağlama Anne her Pazar 20.00’de atv’de izleyicilerle buluşmakta… 2. bölümü 14 Ekim Pazar akşamı yayınlanan dizinin yeni bölümü 21 Ekim’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Ağlama Anne dizisinin 2. bölümünün hemen ardından 3. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı.

Youtube videosundan dilerseniz youtube sitesi üzerinden 3. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Ya  da aşağıda sitemizden ayrılmadan videoyu izleyebilirsiniz…

Peki 2. bölümde neler yaşandı? İşte Detaylar…

Alev, Zeynep’le ilk bağlarını kurmuşken Damla’dan gelen beklenmedik bir telefonla şok olur. Adnan, Zeynep’in izini bulmuş ve kapıya kadar gelmiştir!

Adnan artık Zeynep’e sadece bir adım kadar uzaktır. Adnan’ın varlığı Alev’in tüm planını alt üst eder. Adnan gerçeği öğrenmeden harekete geçmek isteyen Alev, girdiği yolun sonunda kendini Çetin’in yanında bulur.

Çetin ve Alev artık çıkar ortağıdır! Damla ise her iki taraftan da sıkışmıştır. Bir tarafta Alev… Diğer tarafta Adnan… Bir çıkış yolu arayan Damla, çözümü Zeynep’i buradan uzaklaştırmakta bulur.

Herkesi karşısına alarak üniversite sayesinde Zeynep’i Kıbrıs’a göndermeye karar verir. Ancak Zeynep’i tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğundan habersizdir.

KÜNYESİ

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)