Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisindeki olay gerçek oldu! Müge Anlı’da annesi, teyzesi çıkan Beyza’nın hikayesi şaşırttı!

Ağlama Anne dizisindeki olay gerçek oldu! Müge Anlı’da annesi, teyzesi çıkan Beyza’nın hikayesi şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Bir süre önce atv’de yayınlanan Ağlama Anne dizisinin hikayesindeki olayın aynısı, Müge Anlı’nın programında ortaya çıktı!

Programa katılan 18 yaşındaki Beyza, 3 ay önce evlatlık olduğunu ve annesi sandığı kişinin teyzesi olduğunu, gerçek annesinin de teyzesi sandığı kişi olduğunu öğrendi.

Biyolojik annesinin bir dönem nişanlandığını, Murat isimli kişiden hamile kaldığını ve daha sonra ayrıldıklarını öğrenen Beyza, gerçek babasını aramak için programa katıldı.

Yaşadığı mahallede zaman zaman evlatlık olduğunun söylendiğini ancak inanmadığını anlatan Beyza, 3 ay önce annesi sandığı kişiye bunu sorduğunu ve aldığı yanıtla da çok şaşırdığını anlattı.

Ağlama Anne dizisindeki olay gerçek oldu! Müge Anlı'da annesi, teyzesi çıkan Beyza'nın hikayesi şaşırttı! 7

Beyza, bayramdan bayrama görüştüğü ve çok fazla tanımadığı teyzesinin annesi çıktığını, daha sonra da babasının Murat isimli annesinin eski nişanlısı olduğunu belirtti.

Ağlama anne dizisinde de Zeynep karakteri, annesi sandığı Damla’nın teyzesi, teyzesi sandığı Alev’in de annesi olduğunu 18 yaşında öğrenmişti.

Evlilik dışı bir ilişkiden olduğu için teyzesinin alıp kendisini kızı gibi büyüttüğünü söyleyen Beyza, şu anda hem teyzesi hem de annesi ile görüşmediklerini belirtti.

Beyza, şimdi programda babası olduğu söylenen Murat Bey’i arıyor. Kendisinden haberi olup olmadığını merak ettiğini söyleyen Beyza’nın hikayesi, dizinin hikayesiyle aynı çıkması ise olayın bir başka ilginç boyutuydu.