Ana sayfa Dizi Fragmanları Ah Ceylin Ah! Yargı’da o sahne, içinizin yağlarını eritecek!

Ah Ceylin Ah! Yargı’da o sahne, içinizin yağlarını eritecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle ekranda yoktu. İzleyicisi dizinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Yeni bölüm için iki fragman birden yayınlandı. Son yayınlanan fragmanda Ilgaz ve Ceylin’in duygusal halleri, izleyenleri de bir hayli etkileyecek!

Ay Yapım imzalı dizide Ceylin’in kırıcı sözleri karşısında Ilgaz, ne yapacağını şaşırmıştı. Kardeşi ile Ceylin arasında kalan Ilgaz’ın tarafını seçmesini istemesine karşın Ceylin’in onu suçlayan sözleri, Ilgaz’ı daha da köşeye sıkıştırmıştı.

‘Sen de suçlusun’ diyerek Ilgaz’ın sınırlarını zorlayan Ceylin’e izleyici de çok kızdı. Hiç bir suçu olmadığını bile bile Ilgaz’a içindeki öfkeyi bastıramayarak yaptığını haksızlık olarak görüyor. Ceylin, canı yanarken, en yakınındakinin canını yakmakta aslında.

Ve bunun sonuçlarının da kendisi için daha ağır olacağı aşikar! Ilgaz ile ayrılma kararı vermelerinden sonra Ceylin, sözlerinden pişman olsa da geri adım atamayacak. Gitmeden önce Ilgaz’a son bir kez sarılmayı istediği o anlar ise yeni bölüme damga vuracak!

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında boşanma kararı alan Ilgaz ve Ceylin, dramatik anlar yaşayacaklar! Eren ve Pars da Ceylin’in bu kararına engel olamıyor. Bir yanda babasını öldürmekle suçlanan Ilgaz’ın kardeşi Çınar ve delilleri saklayan babası Metin, diğer yanda ailesi… Ceylin, Ilgaz’ın da kendi yanında durmasını istedi. Ilgaz, elinden geldiğince tarafsız olmak için çabalarken, Ceylin onu taraflı olmakla suçladı. Ilgaz, sıkıştığı bu noktada ‘sen de suçlusun’ sözünü duyunca evi terketti. Ceylin, arkasından gittiği Ilgaz’a ‘boşanalım’ dedi. İşte olayların bundan sonrasını yeni bölümde izleyeceğiz. Boşanma artık resmiyete dökülürken, Ceylin de sözlerinden pişman olmuş ancak geri de dönemeyen haliyle büyük acı yaşayacak. Ablası Aylin Ceylin’i anlamaya çalışırken, annesi bu ayrılıktan yana. Eren ise Ilgaz’ın kararını sorguluyor.

Yeni tanıtımda Ceylin’in “Son bir kez sarılabilir miyim?” sözleri herkesin içinin yağlarını eritecek anlara sahne oluyor. Bu arada Ceylin’in üzerine çok fazla giden Yekta’yı Ilgaz, sert bir sözle uyarırken, aralarındaki tansiyon da yükseliyor…

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler yer alıyor: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.