Ana sayfa Sosyal Medya Ah Dicle ah… Menajerimi Ara dizisinde Dicle’ye üzülen, Ahsen Eroğlu’na sardı!

Ah Dicle ah… Menajerimi Ara dizisinde Dicle’ye üzülen, Ahsen Eroğlu’na sardı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamlarının yeni dizisi Menajerimi Ara, bu hafta 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizide dikkatleri çeken isimlerin başında genç oyuncu Ahsen Eroğlu geliyor. Daha önce İstanbullu Gelin ve Kuzgun dizisinde de oynayan Eroğlu, Dicle karakteriyle yeni dizisinde herkesin takdirini kazanıyor.

Genç oyuncu, başarılı performansıyla her hafta övgüleri toplayan isimlerden biri oluyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yanında Ahsen Eroğlu gibi genç bir ismin oyunculuğu da övgülere boğulmakta. Dicle karakteriyle izleyici kendisini öylesine bütünleştirmiş ki onun yaşadığı bazı anlar ekran başındakileri de üzüyor.

Babasının küçücükken terkettiği ve ilgilenmediği Dicle, onun ajansında çalışmaya başladığında en küçük bir bakışını yakalamak, bir sözünün içinde sevgi kırıntısı aramaktan bitap düşüyor! Öz kızı olmasa da diğer kızını bağrına basıp kendisini görmezden gelmesi ne kadar sürecek izleyip göreceğiz.

Ancak Ahsen Eroğlu, Dicle’nin kendi içinde yaşadığı dramı o kadar güzel yansıtmış ki izleyicileri de sosyal medyadan ona sevgi sözcükleri gönderip gönlünü alma telaşına düşmüş…

Ah Dicle ah... Menajerimi Ara dizisinde Dicle'ye üzülen, Ahsen Eroğlu'na sardı! 8

Eroğlu, sette sırasını beklerken kahvesi, senaryosu ile bir kanepeye oturmuş ve elinde bir dergi okurken çekilen fotoğrafını paylaştı. Dicle notunu düştüğü fotoğrafına, oyunculuğunu öven, güzelliğine vurgu yapan yorumların dışında dizideki haline üzülüp teselli etmeye çalışanlar da vardı.

Bir takipçisinin “Güçlü kızım Dicle… Acılarıyla olgunlaşan Dicle” yorumu dikkat çekiyor. Yine “Güçlü dur Dicle, çok seviliyorsun Dicle, ahh kırılgan Diclem” şeklinde mesajlar da gönderiliyor oyuncuya.

Bu arada genç oyuncunun doğal hali, makyajsız, estetiksiz görünümü de izleyenlerin takdir ettiği bir başka konu.

İşte Ahsen Eroğlu’nun son paylaşımı:

Dicle

Ah Dicle ah... Menajerimi Ara dizisinde Dicle'ye üzülen, Ahsen Eroğlu'na sardı! 9