Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Eylül, bizi de Ali Asaf’ı da mahvettin! Kalp Atışı’nda romantik anlar geceye damgasını vurdu…

Ah Eylül, bizi de Ali Asaf’ı da mahvettin! Kalp Atışı’nda romantik anlar geceye damgasını vurdu…

tarafından zk zk

Ah Eylül, bizi de Ali Asaf'ı da mahvettin! Kalp Atışı'nda romantik anlar geceye damgasını vurdu... 7

Bir gece önce çocukluğunu hiç yaşayamadığını söyleyen Eylül’ü bir oyun alanına götürdü. Çarpışan otolara binip farklı oyun alanlarında gönüllerince eğlenen Ali Asaf ve Eylül, romantik ve eğlenceli bir akşam geçirdiler. Eylül, Ali Asaf’a sıkı sıkı sarılarak teşekkür etti bu kez. Artık Eylül de ona olan ilgisini saklamamaya ve daha yakın olmaya çalışıyordu. Dizinin sonunda ikilinin bir parktaki koşu yarışında yaşanan bir an ise artık Eylül’ün içindeki aşka karşı koymak için direnmeyi bıraktığını gösteriyordu.

Eylül, Ali Asaf ile yaşadığı mutlu anlardan sonra, kalbindeki direnci bir nebze de olsa kırdı. Parkta koşu yaptıkları sahnede Eylül bir anda Ali Asaf’ın elini tutarak onu da izleyiciyi de çok şaşırttı. Ali Asaf, bir insanın kalbinin en hızlı attığı anın sevdiği kişinin elini tuttuğu an olduğunu kendi içinden söylerken Eylül’ün gözlerine aşkla bakıyordu. Ali Asaf’ın final sahnesinde “Bu sefer kazanmana izin vereceğim” demesi izleyenleri oldukça etkiledi.