Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 13 Temmuz Cumartesi 337. bölümde Pragya’nın hayatı tehlikede

Ah Kalbim 13 Temmuz Cumartesi 337. bölümde Pragya’nın hayatı tehlikede

tarafından ker_def

Sevilen Hint dizilerinden Ah Kalbim, hafta sonu izleyicilerle buluşmakta. Dizinin 337. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

337. bölümde dikkat çeken detaylar var. İşte yeni bölüm özeti:

PRAGYA’NIN HAYATI TEHLİKEDE

Ah Kalbim’de bu akşam Tanu Pragya’yı Abhi’ye karşı doldurur. Abhi’nin kendisini kandırıp Kiara’yı elinden almaya çalıştığını düşünen Pragya yıkılır. Kiara için alılşverişe çıkan Pragya teröristler tarafından rehin alınır. Pragya teröristlerden kurtulabilecek mi?

Tanu Kiara’nın Abhi’nin kızı olduğuna emin olur. Abhi ile Pragya’nın bir araya gelmesine engel olmak isteyen Tanu Pragya’nın karşısına çıkar ve Abhi’nin Kiara’yı elinden alacağını anlatır. Onun sözlerini duyan Pragya Disha’yla yüzleşip planlarını öğrendiğini söyler ve evi terk eder. Onun bu hareketi herkesi şok eder. Pragya Kiara’yla konuşur ve onun için alışveriş merkezine gider. Fakat Pragya’nın gittiği alışveriş merkezi teröristler tarafından basılır. Pragya teröristlerin elinden kurtulabilecek mi?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya

Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey

Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014

Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja

Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama