Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 14 Temmuz Pazar 338. Bölüm Fragmanı İzle

Ah Kalbim 14 Temmuz Pazar 338. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen yapımlarından birisi de Hint dizisi Ah Kalbim… Sadece hafta sonları ekrana gelmekte olan dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Ah Kalbim heyecan dolu 338. bölümüyle 14 Temmuz Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Videodan yeni bölümden ilk detayları izleyebilirsiniz.

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ Kanal 7 ekranlarında…

338.bölümde neler yaşanacak?

Abhi Pragya’ya olan aşkını anlatır ve onunla yeniden evlenme kararı alır. Pragya King’e gerçekleri anlatmak için onun yanına gider. Abhi’nin Pragya’nın eski kocası olduğunu öğrenen King ne yapacak?

Abhi Pragya’nın tehlikede olduğunu öğrenince alışveriş merkezine girmenin bir yolunu bulur. Pragya’yı bulan Abhi ona olan hislerini nihayet anlatır. Duydukları karşısında şok olan Pragya Tanu’nun sözlerini ona iletir. Abhi Pragya’ya gerçekleri söyleyerek onu sevdiğine ikna eder.

Pragya her şeyin yoluna girmesi için yeniden evlenmeleri gerektiğini belirtince Abhi çok sevinir. Onların yeniden birleşeceğini anlayan Tanu ve Aliya harekete geçer. Aliya King’i dolduruşa getirir. Pragya her şeyi anlatmak için King’in yanına gider. King Pragya’nın geçmişini öğrendiğinde ne yapacak?

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama