Ana sayfa Dizi Fragmanları Ah Kalbim 272.Bölüm Fragmanı İzle – 10 Kasım Cumartesi

Ah Kalbim 272.Bölüm Fragmanı İzle – 10 Kasım Cumartesi

tarafından ker_def

Ah Kalbim heyecan dolu 272.bölüm fragmanı yayınlandı. 10 Kasım Cumartesi günü ekrana gelecek bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.. Kördüğüm’de bugün Veer, İçça’yı gelinlikle evden çıkarmak istediğini söyler. İçça, ilk önce kabul etmek istemese de Mukta ve Tapasya’nın ısrarına dayanamaz.

İçça, yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı Bundela Konağı’na gelinliğiyle geri döner. Guvanti, İçça’yı Veer ile birlikte görünce sinirlenir. Ancak Methi’nin de konağa gelmesi biraz olsun ortamı yumuşatır. Guvanti, Methi’nin torunu olduğunu sakladığı için İçça’ya kızar. Umed, İçça’yı koruması altın alır. Evde mutluluk rüzgârları eser. Methi’nin kına gecesi için hazırlıklar başlar. Tapasya hiç olmadığı kadar iyidir. İçça ve Methi’nin en büyük destekçisidir. Ancak Mukta’nın aklı Vişnu’dadır. Vişnu’nun doğru söylediğine bir türlü inanmaz. Mukta, Sadhana’nın cenazesine katılmak için evlerine gittiğinde bilgisayarda kayıtlı olan bilgileri gözden geçirir. Visnu ile Akash’ın ayrı ayrı kişiler olduğu öğrenen Mukta şaşkındır. Mukta, Vişnu’nun gerçekten tehlikeli biri olduğunu ispat edebilecek mi?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 20:40’ta Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama