Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 312-313. Bölüm Özetini İzle

Ah Kalbim 312-313. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Ah Kalbim 312-313. bölümde neler olacak? Pragya ve Abhi’nin romantik sahnelerini özlediyseniz bu bölüm efsane olacak! Pragya ve Abhi aynı evde kalırlar ve Niha’yla Tarun sayesinde yakınlaşırlar. İkili aşklarını kabul edecek mi?

ABHİ VE PRAGYA AŞKI ALEVLENİYOR! Ah Kalbim dizisinin 312. ve 313. bölümleri 30 Mart Cumartesi ve 31 Mart Pazar günleri izleyicilerle buluşacak.

312. Bölümde Neler Olacak?

Abhi ve Purab King’in telefonunu dinlemek için Abhi’nin telefonuna bir yazılım yükler. King ise Mitali’nin şikayeti üzerine gözaltına alınır. Pragya King’in Abhi yüzünden hapiste olduğunu düşünür. Abhi de bunu onaylar. Disha Abhi’nin bu tavrını anlayamaz ve ona engel olmak ister. Fakat Purab Disha’yı durdurur. Tarun ve Niha’nın kaldığı otelin yetkilisi Pragya’yı arar ve bilgi verir. Abhi onların telefon konuşmasına şahit olunca Pragya’dan önce otele gitmek ister. Otele gittiklerinde Abhi ve Pragya’yı nasıl bir sürpriz bekliyor?
Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten en büyüğü Pragya’dır… Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir.

Pragya ve Abhi zaman içerisinde çok büyük bir aşkla birbirine bağlanır. Fakat Abhi’nin kardeşi Aliya abisinin Pragya’yla olmasından rahatsız olur. Abhi ve Pragya tam kavuşmuşken büyükannenin ölümüyle yolları yeniden ayrılır. Aradan geçen yedi yıl ise iki büyük aşığı bambaşka yerlere sürükler. Yedi yıl sonra karşılaşan aşıklar yeniden kavuşacak mı?