Ana sayfa Dizi Fragmanları Ah Kalbim 6 Nisan Cumartesi 313. Bölüm Fragmanı İzle!

Ah Kalbim 6 Nisan Cumartesi 313. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Ah Kalbim dizisi Kanal 7 ekranlarında en çok takip edilen yapımlar arasında yer alıyor. Ah Kalbim heyecan dolu 313. bölümüyle 6 Nisan Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Peki Ah Kalbim’in yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor. İlk bilgileri 313. bölümden yayınlanan fragmanda bulabilirsiniz. Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında yer alacak.

Peki 312. bölümde neler olmuştu?

Abhi ve Purab King’in telefonunu dinlemek için Abhi’nin telefonuna bir yazılım yükler. King ise Mitali’nin şikayeti üzerine gözaltına alınır. Pragya King’in Abhi yüzünden hapiste olduğunu düşünür. Abhi de bunu onaylar. Disha Abhi’nin bu tavrını anlayamaz ve ona engel olmak ister.

Fakat Purab Disha’yı durdurur. Tarun ve Niha’nın kaldığı otelin yetkilisi Pragya’yı arar ve bilgi verir. Abhi onların telefon konuşmasına şahit olunca Pragya’dan önce otele gitmek ister. Otele gittiklerinde Abhi ve Pragya’yı nasıl bir sürpriz bekliyor?
Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama