Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim dizisi 13 Ocak Pazar 291. Bölüm Özetini İzle

Ah Kalbim dizisi 13 Ocak Pazar 291. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim, 291. bölümde neler olacak? Abhi ve Pragya yıllar sonra konuşuyor. Abhi Pragya’ya neden kızgın? Pragya Abhi’ye ne açıklama yapacak? Ah Kalbim dizisinin 13 Ocak Pazar günü 291. bölümü izleyicilerle buluşacak. Diizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte… Videodan bu bölümün önemli ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Ah Kalbim’de bu akşam Abhi yıllar sonra karşı karşıya geldiği Pragya’dan hesap sormak ister. Fakat Pragya aynı şeyi ona yapınca Abhi açıklama yapamaz. Abhi ve Pragya’nın jesaplaşması nasıl bitecek?

291. Bölümde yaşanacakların özeti:

Abhi ve Pragya yıllar sonra bir araya gelir. Pragya’nın başkasıyla evlenip mutlu olduğunu düşünen Abhi yıkılır. Pragya da kendisini ona bir açıklama yapmak zorunda hisseder. Pragya’ya evlendiği için sitem eden Abhi onu sözleriyle incitir. Gözyaşlarına boğulan Pragya ne yapacağını şaşırır. King ise her yerde Pragya’yı arar. Bunca suçlamaya dayanamayan Pragya da Abhi’ye Tanu’yla evlendiği için kızar. Pragya yaşanan tüm olayların sorumlusunun kendisi olduğunu hatırlatınca Abhi onu hala beklediğini söyler. Abhi ve Pragya hesaplaşmasından kim galip gelecek?