Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim dizisi 16 Şubat Cumartesi 300. bölümünü izle!

Ah Kalbim dizisi 16 Şubat Cumartesi 300. bölümünü izle!

tarafından ker_def

Ah Kalbim dizisinde bu hafta neler olacak? Pragya Abhi’nin evindeki partiye King’le birlikte katılır. Tanu ve Aliya’nın Pragya için kötü bir planı vardır. 16 Şubat Cumartesi 300 bölümde neler yaşanacak?

PRAGYA VE KİNG ABHİ’NİN EVİNDE ! DUYGUSAL ANLAR. Videodan Ah Kalbim dizisinin yeni bölümünde yaşanacakların detayını izleyebilirsiniz.

TANU VE PRAGYA KARŞILAŞIYOR

Ah Kalbim’de bu akşam Tanu kuyumcuda Pragya’yla karşılaşır. Abhi’yi elinden alamayacağını söyleyen Tanu Pragya’yı uzak tutmak ister. Tanu’nun sinsi planı ne?

Tanu ve Abhi Purab ile Disha’nın evlilik yıldönümleri için onlara bir hediye almak ister. Kuyumcuda Abhi Tanu’nun seçtiği evlilik kolyesini yanlışlıkla düşer. Kolye alt katta duran Pragya’nın boynuna düşer. Bunu öğrenen Tanu çok öfkelenir. Kolyeyi Pragya’dan almak isteyen Tanu onun yanına giderek onu aşağılayıp Abhi’yi elinden alamayacağını söyler. Pragya ve tanu tartışırken Purab onların yanına gelir. Purab’ı karşısında gören Pragya gözyaşlarına boğulur. Tanu Pragya ve King’i evlerindeki partiye davet eder. Pragya’ya zarar vermek isteyen Tanu’nun planı ne?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…