Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim dizisi 7 Ocak 80. bölümünde Tanu ve Nikhil’in büyük sırrı

Ah Kalbim dizisi 7 Ocak 80. bölümünde Tanu ve Nikhil’in büyük sırrı

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranının sevilen dizilerinden Ah Kalbim, 7 Ocak Pazar günü saat 21.00’da 80. bölümüyle izleyenlerin karşısında olacak.

TANU VE NİKHİL’İN BÜYÜK SIRRI

Aşk ve nefretin iç içe olduğu Ah Kalbim’de Pazar günü Tanu Nikhil’in Abhi’yle arkadaş olmasından rahatsız olur. Geçmişte aralarında yaşananların gün yüzüne çıkmasını istemeyen Tanu, Nikhil’den kurtulmanın yollarını arar.

80. Bölüm Özeti

Bülbül ve Purab düğün hazırlıklarına başlar. Onların samimi halleri Aliya’yı çok öfkelendirir. Onların hazırlıklarını gördükçe sinirlenen Aliya onları ayırmak için yeni planlar yapar. Tanu Nikhil’in varlığından rahatsız olur. Nikhil Abhi ile yakın arkadaş olmak için uğraşır. Tanu ise bunu önlemek için Nikhil’e para vermeyi teklif eder. Nikhil ise Tanu’yu çok sevdiğini ve duygularını parayla satın alamayacağını söyler. Nikhil ayrıca aralarındaki büyük sırrı Abhi’ye anlatmakla tehdit eder. Peki nikhil ve Tanu’nun büyük sırrı ne?

İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21.00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey

Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja

Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama