Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim dizisi 7 Şubat Çarşamba 109. bölümünde Abhi’nin hayal kırıklığı

Ah Kalbim dizisi 7 Şubat Çarşamba 109. bölümünde Abhi’nin hayal kırıklığı

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Ah Kalbim, 109. bölümüyle 7 Şubat Çarşamba akşamı saat 21.30’da izleyicilerle buluşacak.

ABHİ’NİN HAYAL KIRIKLIĞI

Ah Kalbim’de Tanu Abhi’yi kendine bağlamak için bir oyun hazırlar. Abhi’nin Pragya’dan nefret etmesini isteyen Tanu başarılı olabilecek mi?

109. Bölüm Özeti:

Tanu Pragya’nın kendi önüne geçmesine çok sinirlenir. Abhi’yi Pragya’ya karşı doldurmak isteyen Tanu sinsi bir planla harekete geçer. Abhi’nin Pragya’ya nasıl kızacağını düşünen Tanu, Abhi için çok özel olan gözlüğü kırar. Abhi’yi kolundan tutarak odasına götüren Tanu gözlüğü ona gösterir. Abhi ise eski Pragya’ya ait olan gözlüğü paramparça görünce yıkılır. Gözlüğü kıran kişinin Pragya olduğunu düşünen Abhi onun karşısına çıkarak bağırır. Pragya ise neye uğradığını şaşırır. Pragya Abhi’ye suçsuz olduğunu ispatlayabilecek mi?

İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ hafta içi 21:30, Cumartesi 21.00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey

Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja

Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama