Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Kural bir harika, Bir Zamanlar Kıbrıs ile hayatının en iyi ekran dönüşünü yaptı!

Ahmet Kural bir harika, Bir Zamanlar Kıbrıs ile hayatının en iyi ekran dönüşünü yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Kural’a gerçekten bravo… Ünlü oyuncu, bugüne kadar komedi filmlerinin başrolü için en uygun isimlerin başında geliyordu. Dizilerde de genelde komedi rollerini tercih ediyordu. Ancak dün akşam TRT1 ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde ünlü oyuncu bambaşka bir portre çizdi… Dram rollerinde de çok iyi olabileceğini gösteren Kural, izleyen herkesi derinden etkiledi.

Kemal Dereli karakterine hayat veren Ahmet Kural, İnci olarak izlediğimiz Pelin Karahan ile de iyi bir dizi çifti oldu… Kural’ı komedi performanslarından hatırlayan hayranları, dram rollerinde de çok iyi olduğunu düşünüyor ve sosyal medyada tebrik içerikli birçok da paylaşım yaptı.

Ahmet Kural bir harika, Bir Zamanlar Kıbrıs ile hayatının en iyi ekran dönüşünü yaptı! 8

Kimi hayranlar ise Ahmet Kural’ın özel hayatı ile ilgili konulardan etkilendikleri için bunun da olumsuzluğunu yorumlarına yansıtıyor… Dizinin ilk bölümünde en çok öne çıkan isim kuşkusuz Ahmet Kural idi… Hem baba hem iyi bir eş hem de iyi bir iş adamı olarak güçlü bir performans sergileyen oyuncu, herkesin dikkatini çekti ve alkışı da hak etti.

İnandırıcı bir oyunculuk sergileyen Kural, duygusal sahnelerde de mimikleriyle, ses tonuyla ve vücut hareketleri ile izleyicileri ikna etmeyi başardı. TRT1 dizisini kendisi için ekrana dönüş ve imaj düzeltme konusunda iyi kullanan Ahmet Kural, ilerleyen bölümlerde çok daha güçlü sahnelerle hikayede yerini alacak.

Ahmet Kural bir harika, Bir Zamanlar Kıbrıs ile hayatının en iyi ekran dönüşünü yaptı! 9

Kemal Dereli’nin şoke olduğu anlardaki yüz halleri, jestleri ve mimikleri ile Ahmet Kural iyi bir sınav verdi.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 2. yeni bölümü de 8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağının detaylarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.