Ana sayfa Dizi Haberleri Ahsen Eroğlu dizi tekliflerini değil, tiyatroyu tercih etti!

Ahsen Eroğlu dizi tekliflerini değil, tiyatroyu tercih etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, geçen sezon Menajerimi Ara isimli dizide çok etkili bir çıkışa imzasını attı. Doğallığı, güzelliği ve yetenekleri ile ilgi gören oyuncu yeni sezon için hayranlarını tiyatro sahnesine davet ediyor.

Başrolünde genç kuşağın adından sıkça söz ettiren ismi Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı, Tunahan Çilingir’in ise kadroda ona eşlik ettiği DasDas’ın yeni oyunu ‘Ağaçtaki Kız’ başlıyor. Birçok diziden teklif aldığı bilinen oyuncu şu anda kendisini tiyatro sahnesi için hazırlıyor. Yeni adımını çok önemseyen oyuncu, hayatının merkezine şu anda tiyatroya yerleştirmiş gibi görünüyor.

Yeni oyun Ağaçtaki Kız, 10 Aralık akşamı 20.30’da prömiyerini gerçekleştiriyor. Şebnem İşigüzel’in aynı anda romanından İlksen Başarır tarafından uyarlanan ve yönetilen oyunun dikkat çeken bir hikayesi bulunuyor.

Ağaçtaki Kız hikayesini bir çınarın üzerinden anlatmaya başlayan bir kız ile hayatının geri kalanını geçireceği yeri bulduğu sırada tanıştığı Yunus’un; dostluğu, hayalleri, hayal kırıklıklarını, yere düşmeyi, yerden kalkabilmeyi ve sırlarını paylaşmalarını konu alıyor.

‘Ağaçtaki Kız’, 11 ve 27 Aralık akşamları 20.30’da, 19 Aralık günü ise 17.00’de tiyatroseverlerle buluşacak.