Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu için sonu Kuzgun dizisi gibi olmasın!

Ahsen Eroğlu için sonu Kuzgun dizisi gibi olmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Meleki Hatun karakteri ile oyunculuk kariyerine başladı. Kızlarım İçin dizisinin ardından Anne dizisinde Duru olarak büyük çıkış yapan Ahsen Eroğlu, İstanbullu Gelin dizisinin ardından da Kuzgun’da rol aldı.

2019 yılında ekrana gelen Kuzgun, sadece 21 bölüm sürebilen dizi için büyük emek verildi. Kumru Cebeci karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu da işini layıkıyla yaptı ama reytingler ne yazık ki, dizinin uzun süreli olmasına engel oldu…

Ahsen Eroğlu’nu bu sezon yine Star TV ekranında bu sefer Menajerimi Ara dizisinde izleyeceğiz. Dizide Dicle’ye hayat veren oyuncu, hem başrolde yer alıyor hem de dizinin en kritik karakteri konumunda. Hikaye, Dicle karakteri üzerinden anlatılıyor ve Ahsen Eroğlu için bu yapımın başarılı olmasının büyük bir önemi var.

Çıkış yapabileceği iyi bir proje arayan Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisini çok önemsiyor. Hayranları da ünlü oyuncunun başarılı olmasını istediklerini sosyal medyada yorumları ile gösteriyor. Dicle karakterine gönderme yapan bir paylaşımda bulunan Ahsen Eroğlu için takipçilerinden destek geldi.

Hayranları projenin tutmasını ve iyi reyting almasını arzu ettiklerini belirten yorumlar yaptı. Bir dizi hayranı, “Heyecanla bekliyoruz. Kuzgun kadar olmasa da iyi bir şey çıkacak” diye yorumda bulundu.

Bir başka dizi hayranı ise “Sonu Kuzgun gibi olmasın” diye yazdı.Menajerimi Ara dizisinin ilk bölümü 25 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak.

İşte Ahsen Eroğlu’nun paylaşımı:

Dicle Ertem.

#menajerimiara ilk bölümüyle Salı 20.00’de @startv’de! @ayyapim

Ahsen Eroğlu için sonu Kuzgun dizisi gibi olmasın! 7