Ana sayfa Kim Kimdir? Ahsen Eroğlu kimdir?

Ahsen Eroğlu kimdir?

tarafından ker_def

Ahsen Eroğlu ismi son dönemde çok fazla telaffuz ediliyor. Çok da doğru yapılıyor. Ahsen Eroğlu’nun kartvizitinde çok önemli roller var. Yükselişi adım adım ama sağlam…

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 26 Mayıs 1993 Tekirdağ Çorlu doğumludur. Mutlu bir çocukluk geçirdi.Spora yatkındı ve spor yapmadığı zamanlarda da kendini çizime verirdi. Kendini çok yönlü bir çocuk olarak tarif ediyor.

Spor eğitimine devam edebilmek için İzmir’de okumayı tercih etti. 12 yıllık voleybol kariyeri olduğunu hatırlatalım. Ege Üniversitesi TV sayesinde de medya sektöründe kendini buldu. İşin mutfağında bulunmak ona büyük artılar sağladı

İzmir’de okuduğu sırada Ahsen Eroğlu, oyuncu olmayı kafasına daha çocuk yaştayken koyduğu için film setlerine giderek gözlem yapmakla işe başlamış. Tiyatro oyunlarını bol bol izleyen, oyunculuk üzerine yazılan kitapları okuyan Eroğlu, yurt içi ve yurt dışında da oyunculuk eğitimleri aldı.

Kendini geliştirdi ve hiç de acele etmeden adım adım ilerliyor…

Ahsen Eroğlu ismini ilk olarak ekranda Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde duyduk. Meleki Hatun karakterine hayat veren Eroğlu, iyi bir başlangıç yapmıştı. Kızlarım için dizisinde Suna karakteriyle izledik. Romantizmi bu proje sayesinde keşfetti.

Anne dizisindeki Duru Güneş karakteri onun adına çok iyi bir çıkış oldu. Anne dizisinin yurt dışında da yayınlanması ile uluslararası düzeyde hayrana sahip olma şansına da erişti. Bu dizide içinde ukde kalan bir şey vardı, Gonca Vuslateri’nin canlandırdığı Şule… Ahsen, Şule gibi bir karaktere hayat vermeyi çok istiyor.Delilik üzerine bir karakter yazılırsa Ahsen bu noktada yeteneğini ortaya koyacağına da inanıyor.

İstanbullu Gelin dizisinde Yaz karakteri ile iz bırakan Ahsen Eroğlu, Kuzgun dizisinde ise Kumru Cebeci karakteriyle yükselişini sürdürüyor.

Ahsen farklı rollerde ekranda yer alıyor ama komediye kendisini daha yakın hissediyor.

Kendisini izleyenleri güldürmeyi seven Ahsen’i fark edip de bu yönde bir rol verilirse yeteneğini ortaya sermiş olacak.

Ünlü olmanın onda yarattığı farklılık ise yolda yürürken insanlarla tatlı tatlı bakışmak ve vakit varsa da ayak üstü sohbet etmek şeklinde olmuş.

Ahsen Eroğlu kimdir? 7

Ahsen Eroğlu’nun en büyük idolleri Fikret Kuşkan ve Zerrin Tekindor… Tiyatro konusunda çok istekli ama içinde korkular da var. İçindeki enerjiyi en iyi atacağı yerin tiyatro olduğunu düşünüyor.

Oyunculuk onun için sürekli kendini yenilemek anlamı taşıyor. Canlı ve ışıltılı bir meslek olması hoşuna gidiyor. Girdiği her ortamda gözlem yapmaya çaba harcayan Ahsen Eroğlu, 4 yaşından bu yana çizim yapmaya da devam ediyor. Eğer oyunculuk olmasaydı ressam olabilirdi.

Insatgram’da 100 binin üzerinde takipçisi olan Ahsen Eroğlu’nu @ahseneroglu22 adresinden takip edebilirsiniz.