Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Sungur, sonunda ekrana dönüyor! Bakın hangi dizide oynayacak?

Ahu Sungur, sonunda ekrana dönüyor! Bakın hangi dizide oynayacak?

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Ahu Sungur, uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Rol aldığı her yapımda başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Sungur’un hayranlarını sevindirecek güzel bir haber gündemde. Ahu Sungur, yakında ekranda olacak olan yeni bir dizide rol alacak.

Kulislerden gelen bilgilere göre Ahu Sungur, yeniden setlere dönüyor. Oyuncu, henüz kanalı belli olmayan Masum ve Güzel isimli dizide oynayacak. Diziyle ilgili olarak yeni bilgiler de gelmekte.

Yetimhaneden çıkan iki genç kızın çarpıcı hayatının aktarılacağı dram projesinde Ahu Sungur da rol almakta. Sungur, ekranlara en son 2018 yılında yayınlanan Fox TV’nin Bir Mucize Olsun dizisi ile gelmişti. 3 bölüm süren dizi, reytingleri düşük olunca yayından kaldırılmıştı.

Ahu Sungur, bu dizinin ardından başka bir dizide rol almadı ancak 2019 yılında çekilen Dert Bende filmi ile 2020 yılında ise İlker Ayrık’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı Erdal Özyağcılar ile Hande Soral’ın başrolünde oynadığı Müstakbel Damat isimli sinema filminde rol aldı.

Yaklaşık 4 yıldır ekranda olmayan Ahu Sungur’un Masum ve Güzel dizisi ile yeniden ekranlara dönmesi güzel bir sürpriz olacak izleyici için.

Bu arada dizinin ilk bölüm çekiminin ardından kanalının da belli olacağı konuşuluyor. Avşar Film’in yapımcılığını üstleneceği dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yapıyor. Dizide, Mine Tugay, Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç rol almakta.