Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Yağtu, Kadın dizisinden sonra yeniden dizi setlerine döndü!

Ahu Yağtu, Kadın dizisinden sonra yeniden dizi setlerine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu’nun hayranları bir süredir dizilerde neden rol almadığını soruyordu… Oyuncu, Kadın isimli dizide Pırıl karakterine hayat vermişti. En son 3. sezonun başlarında kısa bir sahnesi olan oyuncu, 1,5 yıldır ekranda görünmüyordu.

Ahu Yağtu’nun hayranlarının istediği gerçek oldu. Ünlü oyuncu yeni bir diziyle yakında ekrandaki yerini alacak. atv için hazırlıkları yapılan ve çekimleri devam eden Kardeşlerim isimli dizide Ahu Yağtu da bulunuyor…

Kadın dizisindeki başarılı performansının ardından tiyatroya da adım adan oyuncu, bazı oyunlarda yer almış, ancak pandemi nedeniyle sahne sanatlarının iptal olması ile tiyatro hayalini başka bahara bırakmıştı.

Ahu Yağtu, Kadın dizisinden sonra yeniden dizi setlerine döndü! 6

Ahu Yağtu, Kardeşlerim isimli atv dizisiyle yakında ekrandaki yerini alacak. Rol arkadaşları arasında; Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Simge Selçuk da bulunuyor.

Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek.

Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.