Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizisindeki rolüyle gerçek hayata adeta ayna tutuyor!

Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizisindeki rolüyle gerçek hayata adeta ayna tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, Kadın isimli dizideki etkili performansının ardından bir süre televizyon dizilerine ara vermişti. Kardeşlerim dizisinde Suzan olarak izleyicilerle yeniden buluşmakta olan oyuncu, rolünün hakkını da veriyor. Genç isimlerle birlikte tecrübeli oyuncuların hikayeye verdiği katkı, diziye milyonların sevgisini kazandırdı.

Ahu Yağtu da hikayede Akif karakteri ile tutkulu bir ilişki yaşayan ve birçok zorlu olaydan geçmesini bilen Suzan karakterinde yer alıyor. Yağtu, Akif ile Suzan ilişkisini şu sözlerle yorumladı:

“Esasında onların arasındaki büyük bir tutku. Ortak suçlu gibiler. Birbirlerini bence o anlamda gayet güzel tamamlıyorlar. Ne kadar kötülük yapmış olursa olsun Akif’e… Bir şekilde onu kahramanımsı gördüğü için vazgeçemiyor. Yine de bir kenarda tutuyor onu. Ama bundan sonra ne olur bilemiyorum.”

Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizisindeki rolüyle gerçek hayata adeta ayna tutuyor! 99

Akif ile Nebahat’ın boşanması ile birlikte Suzan karakterinin değişimi de dikkat çekti. Suzan’ın Akif’e yönelik hislerini de izleyiciler zaman zaman çözemiyor.

Akif kötü birisi ve Suzan ile de birbirlerini tamamlayan yönleri var. Hatta, Akif’ten kötülük de gören Suzan bir şekilde ondan kopamıyor.

Bunun altında ise Ahu Yağtu’ya göre Akif’i kahramanımsı birisi olarak görmesi yatıyor. Bu durum gerçek güncel hayatta da ne kadar çok yaşanıyor biliyor musunuz?

Kötülük görmesine rağmen vazgeçemediği erkekten şiddet gören birçok kadın hikayesi aslında Kardeşlerim dizisinde Suzan ile Akif ilişkisi ile temsil ediliyor.