Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu, sosyal medyadaki tbt günü için hayli eski bir ana gitti… Takipçilerini şaşırttı

Ahu Yağtu, sosyal medyadaki tbt günü için hayli eski bir ana gitti… Takipçilerini şaşırttı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kadın dizisinde oynadığı Pırıl karakteriyle gelen Ahu Yağtu, ilk önce modellik yapmaya başladı ve bu şekilde tanındı. Daha sonra moda editörlüğü ve stil danışmanlığı da yapan oyuncu Doksan Altmış Doksan isimli 2001 yılında çekilen ve o dönem tartışmalara da neden olan bir dizide rol almıştı.

Yağtu, oyunculuk hayatına Kapüsistan, Savcının Karısı, Kavak Yelleri, Aşk ve Ceza, Paramparça gibi dizilerle devam etti. Farklı film projelerinde de yer alan oyuncu, eski eşi Cem Yılmaz’ın Arif V 2016 filminde de oynamıştı. Bilindiği gibi Yağtu, 2012 yılında Yılmaz ile evlenmişti.

Bu evlilikten Kemal isimli bir oğlu olan Ahu Yağtu, bir yıl sonra da Cem Yılmaz’dan boşandı ancak oğulları nedeniyle ikili dost kalmayı da başarabilmiş iki isim oldu.

Ahu Yağtu, şu sıralar dizilerde yok. Yeni bir projesi var mı hayranları merakta ancak bilinen bir projede ismi henüz geçmiyor.

Oyuncu, bilindiği gibi her perşembe sosyal medyada yapılan tbt gününe katıldı. Instagram sayfasından 1990’larda çekilen bir fotoğrafını paylaştı oyuncu. 1978 doğumlu olan Ahu Yağtu, muhtemelen lise yıllarındaki bir fotoğrafına yaptığı yorumla dikkatleri çekti.

Kampta olduklarını anlatan oyuncu, eşofman takımı ve kolundaki o zamanın meşhur saatini işaret ederek yıllar önceki halini de takipçileriyle paylaştı.

Yağtu’nun bugünkü haline çok benzediği de fotoğrafından görülmekte. Takipçileri de benzer yorumları yaparken özellikle oğlu Kemal’in Ahu Yağtu’ya benzerliği de takipçilerinin gözünden kaçmadı ve yorumlara yansımakta. Bakalım siz de Kemal’e benzetecek misiniz oyuncuyu?

Yine kamptayiz ???? 90’lar stilinin hakkini veren, simdilerde de sikca gordugumuz esofman takimim ve swatch saatimle huzurlarinizdayim ????????‍♀️ Kampta da ders yapilir miymis efendim demeyin, yapanlar var iste ☺️ Degil mi? @elifgirgin #90s #tbt

Ahu Yağtu, sosyal medyadaki tbt günü için hayli eski bir ana gitti... Takipçilerini şaşırttı 7