Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahu Yağtu’dan kaçırmayın tavsiyesi!

Ahu Yağtu’dan kaçırmayın tavsiyesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde ilk iki sezon birçok sahnesi bulunan Ahu Yağtu, Pırıl olarak ekranda yer almıştı. Ancak dizinin 3. sezonunda bir sahne dışında görünmedi. Başka projeler için görüşmeler yaptığı da bilinen oyuncunu, yeniden bir dizi ile ekrana dönüp dönmeyeceği hayranları tarafından merak ediliyor.

18-19 Aralık tarihlerinde İstanbul Çırağan Place Kempinski’de gerçekleştirilecek olan Marka Konferansı’na hayranlarını davet eden Ahu Yağtu, önemli katılımcılar olduğunu ve kaçırmamaları gerektiğini belirtti.

Ünlü oyuncu, fit halini sergileyen fotoğrafıyla birlikte aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Herkese iyi haftalar ????????‍♀️ Bu seneki @markakonferansi 18-19 Aralık tarihlerinde Çırağan Palace Kempinski’nde gerçekleştirilecek.

20 yıldır moderatörlüğünü marka dehası BJ Cunningham’ın yaptığı MARKA Konferansı, bu yıl; dünyaca ünlü yazar, kadın hakları konusunda önemli bir aktivist Fatima Bhutto, İngiliz Moda Konseyi İcra Kurulu Başkanı Caroline Rush, dünyaca ünlü ikonik modacı Paul Smith, MoMA’nın efsane Direktörü Glenn D. Lowry, Moda Tasarımcısı Mary Katrantzou, GQ İngiltere’nin Genel Yayın Yönetmeni Dylan Jones gibi isimleri yurt dışından ve Türkiye’den daha birçok iş sanat kültür ve bir çok alanda önemli konuşmacıyı katılımcılarla buluşturacak.

Kacirmayin derim! #markakonferansi #iyigeliyorsunistanbul @markakonferansi

Ahu Yağtu'dan kaçırmayın tavsiyesi! 7